Facebook   Twitter    YouTube    RSS Feed    Android App    iPhone and iPad App     BlackBerry App    
Subscribe to Newsletter



Results 1 to 11 of 11

Thread: Dstv

  1. #1
    Grandmaster
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    TK & CPT CBD
    Posts
    3,281
    Blog Entries
    1

    Default Dstv

    Anybody got any idea how i can hook two DSTV decoders into one dish without spending a fortune ? or getting nobbed ?

    Any help appreciated,
    When everyone has a public voice, we see how many people just don't have anything interesting to communicate
    Sportslinks

  2. #2
    Grandmaster
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Pinehurst, Durbanville
    Posts
    1,157

    Default

    The only way i know is getting a twin LNB installed on your dish. Then you run another cable to the second decoder. Done at my place. Have you considered Dual View?

  3. #3
    Super Grandmaster
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Menlo Park, Pretoria
    Posts
    5,119

    Default

    Why not just split the cable, assuming both decoders has a separate smart card ?
    ADSL 4Mb & DG834GT | Ex-Iburst, Ex-Sentech
    MYBroadband.co.za - Your electronic condom against those unwanted telecom infections !

  4. #4
    Master
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    Port Elizabeth, South Africa
    Posts
    961

    Default

    some decoders have a passthru for the dish cable. those can be daisy chained one after the other. You spot them the the dual dish plugs on the back of the decoder. Try and find one of those. If you already have 2 decoders, then you'll need a dual lnb to hook both decoders to the same dish.
    We are Dyslexia of Borg, Fusistance is retile, Your ass will be laminated

  5. #5

    Default

    I know that if you use a single LNB for a dual view decoder, the second decoder can only access a particular group of channels, depending on what the primary decoder is accessing. I wonder if this applies to daisy chaining decoders off a single LNB as well?

    Does anyone know?

  6. #6
    Grandmaster
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Pinehurst, Durbanville
    Posts
    1,157

    Default

    As far as i know, it does.

  7. #7
    Grandmaster
    Join Date
    May 2005
    Location
    London. Hometown: Durban
    Posts
    1,310

    Default

    i dont think you will be able to go through one satalite

  8. #8

    Default

    You can run 2 decoders off a single LNB, but you wont be able to watch Vertical and Horizontal at the same time.

  9. #9
    Grandmaster
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    TK & CPT CBD
    Posts
    3,281
    Blog Entries
    1

    Default

    So basically i need to put my dish up ?! Dam. Thanks for the help. Cheers.
    When everyone has a public voice, we see how many people just don't have anything interesting to communicate
    Sportslinks

  10. #10
    Grandmaster
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    South Africa
    Posts
    2,784

    Default

    Quote Originally Posted by stix
    So basically i need to put my dish up ?! Dam. Thanks for the help. Cheers.
    In conclusion, your options are:
    1. Two LNB's on the same dish (1 for each decoder) and both decoders will then be able to access any channel at any time.

    or

    2. Share a single LNB between the two decoders but as whoiswarren pointed out your secondary decoder is limited to certain channels depending on which channel is being watched on your primary decoder

  11. #11

    Default

    Quote Originally Posted by whoiswarren
    You can run 2 decoders off a single LNB, but you wont be able to watch Vertical and Horizontal at the same time.
    Classic

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •