Facebook   Twitter    YouTube    RSS Feed    Android App    iPhone and iPad App     BlackBerry App    
Subscribe to Newsletter



Results 1 to 4 of 4

Thread: Linksys WAG120N remote management

  1. #1

    Question Linksys WAG120N remote management

    I bought and installed a Linksys WAG120N ADSL modem/router for a client and it works great except for one thing:

    I have allowed outside access on port 8080 for me to remotely manage it, but when I access the administration page from the Internet, all it shows me is a blank page with some weird unknown characters at the top of it.

    It works fine when accessed locally and it is running the latest firmware.

    Anyone have an idea what is going on here?
    Last edited by Roadrunner; 24-03-2011 at 06:35 PM.

  2. #2

    Default

    Just found the solution if someone else has this same modem:

    You have to use https and not http when accessing the page remotely.

  3. #3

    Talking Interesting

    Quote Originally Posted by Roadrunner View Post
    Just found the solution if someone else has this same modem:
    You have to use https and not http when accessing the page remotely.
    +1 for security on this product

    Good problem solving skills

    True to your sig

  4. #4

    Default

    Quote Originally Posted by Roadrunner View Post
    Just found the solution if someone else has this same modem:

    You have to use https and not http when accessing the page remotely.
    THANK YOU THANK YOU THANK YOU!!!!!!
    Been pulling my hair out trying to find a solution!

    It's weird that firefox finds it an "Untrusted Connection" though...

    But works like a charm
    MOS 6510, 1MHz | 64K RAM | 320 X 200, 16 colors max | ROM BASIC | External 170K floppy drive | SID 6581, 3 channels of sound

Tags for this Thread

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •