Facebook   Twitter    YouTube    RSS Feed    Android App    iPhone and iPad App     BlackBerry App    
Subscribe to Newsletter



Results 1 to 2 of 2

Thread: No default gateway - normal?

  1. #1

    Question No default gateway - normal?

    When I do ipconfig /all, I get 0.0.0.0 as my default gateway. Is that normal? Anyone else?

    PPP adapter Cell C:

    Connection-specific DNS Suffix . :
    Description . . . . . . . . . . . : Cell C
    Physical Address. . . . . . . . . :
    DHCP Enabled. . . . . . . . . . . : No
    Autoconfiguration Enabled . . . . : Yes
    IPv4 Address. . . . . . . . . . . : 197.169.xx.xxx(Preferred)
    Subnet Mask . . . . . . . . . . . : 255.255.255.255
    Default Gateway . . . . . . . . . : 0.0.0.0
    DNS Servers . . . . . . . . . . . : 41.157.83.51
    41.157.83.50
    NetBIOS over Tcpip. . . . . . . . : Disabled

    Also when I tracert to anywhere, I see the hop 41.157.83.14 twice. Is that normal? After the second time going thru 41.157.83.14, everything times out (although I can ultimately ping the IP and open the website):

    Tracing route to lb1.www.ms.akadns.net [65.55.12.249] over a maximum of 30 hops:

    1 * * * Request timed out.
    2 95 ms 89 ms 100 ms 41.157.83.14
    3 79 ms 109 ms 89 ms 10.0.238.34
    4 88 ms 79 ms 99 ms 41.157.83.14
    5 * * * Request timed out.
    6 * * * Request timed out.

  2. #2

    Default

    Yup. Same here (Hyde Park) AND ITS ****ING ME OFF COMPLETELY.

    And those DNS servers are flapping....

    Switched DNS to google 8.8.8.8 and semi ok now.... had to tunnel to a DC server the other day to get through (no gateway)...


    CELLC PLEASE GET MORE DNS SERVERS... This has been happening for a while now.

    And when your techies tweak **** that affects our connectivity... PLEASE post it here so AT LEAST WE KNOW WTF IS GOING ON.

    thnx.

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •