Facebook   Twitter    YouTube    RSS Feed    Android App    iPhone and iPad App     BlackBerry App    
Subscribe to Newsletter



Results 1 to 7 of 7

Thread: 8ta email settings

  1. #1

    Default 8ta email settings

    What are the email settings for Windows Live Mail using Windows 7 OS?
    Blessed is the man who, having nothing to say, abstains from giving us wordy evidence of the fact.
    -George Eliot (1819-1880)

  2. #2

    Default

    Quote Originally Posted by MickeyD View Post
    What are the email settings for Windows Live Mail using Windows 7 OS?
    Your 8ta email (for example 081xxxxxxx@8tamail.com) pop3 and smtp settings are as follow:

    pop3.live.com (requires SSL, port is 995)
    smtp.live.com (requires Auth and SSL/TLS, port 25 or 587)

  3. #3

    Default

    Where do you choose a password?.

  4. #4

    Default

    Quote Originally Posted by dlevine View Post
    Where do you choose a password?.
    To reset your 8ta email password, you will need to contact our call centre on 081 180.

  5. #5

    Default

    Quote Originally Posted by 8ta View Post
    To reset your 8ta email password, you will need to contact our call centre on 081 180.
    Not too easy withy an iPad
    I registered for the service and when attempting to check the email service I was unable to login.

    EDIT. Did some Googling and figured it out, ie call 081 180 (I used landline) See above post.
    Last edited by dabbler; 05-01-2012 at 07:43 PM.

  6. #6

    Default

    Hi there.

    I've got a google mail account & want to set it up in Outlook.
    I can recieve mails, but cannot send any. Iv'e tried Google's SMTP settings & just now, I've tried "smtp.saix.net" with the port set to 25.

    Can anybody please help?

    Thank you!

  7. #7

    Default

    Quote Originally Posted by Mikeoli4 View Post
    Hi there.

    I've got a google mail account & want to set it up in Outlook.
    I can recieve mails, but cannot send any. Iv'e tried Google's SMTP settings & just now, I've tried "smtp.saix.net" with the port set to 25.

    Can anybody please help?

    Thank you!
    Did you try this?
    http://support.google.com/mail/bin/a...n&answer=78775

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •