Facebook   Twitter    YouTube    RSS Feed    Android App    iPhone and iPad App     BlackBerry App    
Subscribe to Newsletter



Page 7 of 9 FirstFirst ... 34567 89 LastLast
Results 91 to 105 of 129

Thread: Did Cell C deactivate Vodacom roaming on my sim?

  1. #91

    Default

    On the outskirts of the city, Woodstock.

  2. #92

    Default

    Hi Cell_C, any news on the roaming. Still does not work for me. Common, going away next week will be really nice to be able to use my phone and to get what i'm paying for. Just from curiosity, how many months do you need guys, for some one to have a look at it and got it fix.

  3. #93

    Default

    I second that Bavmorda

  4. #94
    Super Grandmaster ginggs's Avatar
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Good-w00t! Cape Town
    Posts
    9,079

    Default

    On Friday I was in Kommetjie, Cape Town, I had no reception at all on my phone using a standard Cell-C prepaid SIM.
    A friend using a Vodacom had signal. Is this one of the areas where roaming has been disabled?

  5. #95

    Default

    I second Bavmorda and Daiyaan. I sent a PM to Armondo as requested on 25 January about my inability connect to any Cell C data services through my RBM contract when not in the major centres.
    A week ago I was visiting family in Limpopo. Although my wife could connect to data services on her Vodacom phone I did not have the same luck on my phone. I also have a Netcomm Router with Cell C. With the router I could connect through an Edge signal but not with my LG Optimus Black which is on the RBM contract. Should the settings of the phone be different when roaming?
    Can we please have a response Cell C?

  6. #96

    Default

    Leaving tomorrow morning YEY. Well, except for few promises from Armando, nothing really happened. Will try while i'm there, but does not work in JHB, pretty sure it's not going to work there as well. Armando, would you please response and let us now, are we going to get the data going on our RBM contracts while roaming or not? Thank you very much.

  7. #97

    Default Vodacom data romaing

    Its been more than a year now and cellc has still not fixed my situation.

    I am frequently out of cellc coverage whilist I travel and hence roam on vodacom.

    I am unable to make use of any data services then.

    I am really upset as cellc has not bothered to provision my number to the service.

    It is evident that it should work as i have two family members with a contract and prepaid sim, and the data works perfectly whilist roaming.

    My last plea.

  8. #98
    Active Member Marcovitch's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Parallel universe
    Posts
    53

    Default

    Quote Originally Posted by Minosc View Post
    I second Bavmorda and Daiyaan. I sent a PM to Armondo as requested on 25 January about my inability connect to any Cell C data services through my RBM contract when not in the major centres.
    A week ago I was visiting family in Limpopo. Although my wife could connect to data services on her Vodacom phone I did not have the same luck on my phone. I also have a Netcomm Router with Cell C. With the router I could connect through an Edge signal but not with my LG Optimus Black which is on the RBM contract. Should the settings of the phone be different when roaming?
    Can we please have a response Cell C?
    I've also got a similar problem here at work, If I leave my office building and walk 200m down the lane to our food court. I end up roaming on voda, with no data on edge.

  9. #99
    Cell C Representative Cell_C's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    South Africa
    Posts
    1,997

    Default

    HI All

    It has to do With RBM , that why normal Cell C Work.
    They are working on it, and think they have found the issue,
    Just awaiting report and action plan. been reading the emails.

    They should have answer really soon.

    Regards
    ~AM~

  10. #100

    Default

    I am a normal CellC contract. Yet it doesnt work. So yes, waiting for resolution

  11. #101
    Resident Lead Bender Ockie's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Henceforth AKA OckieMoto :-)
    Posts
    30,261

    Default

    I checked my phone..and noticed my data connection on EDGE was dood soos 'n mossie. Out of curiousity I forced my phone onto Vodacom 2G roaming...and not data. This is on a Moto RAZR in Midrand. Will test when at home tonight. Perhaps this is area specific. Was working fine the last time I tested it on my RAZR. Yes...just a reminder...I am using a RAZR..bestest phone! Did I mention I am using a RAZR? Oh I did? Just making sure. :-) hehe
    I don't pay taxes, I pay royalties
    Pieter Dirk Uys

  12. #102
    Resident Lead Bender Ockie's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Henceforth AKA OckieMoto :-)
    Posts
    30,261

    Default

    Ok...tested mine now at home also..and not working. Double checked that Data Roaming is enabled. Not a biggie...have good signal at home. More out of interest sakes.
    I don't pay taxes, I pay royalties
    Pieter Dirk Uys

  13. #103
    Cell C Representative Cell_C's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    South Africa
    Posts
    1,997

    Default

    Quote Originally Posted by ocleroux View Post
    Ok...tested mine now at home also..and not working. Double checked that Data Roaming is enabled. Not a biggie...have good signal at home. More out of interest sakes.
    HI

    Where you check ?
    Home or Midrand ?

    REgards
    ~AM~

  14. #104
    Resident Lead Bender Ockie's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Henceforth AKA OckieMoto :-)
    Posts
    30,261

    Default

    Quote Originally Posted by Cell_C View Post
    HI

    Where you check ?
    Home or Midrand ?

    REgards
    ~AM~
    Both...this morning in Midrand...and then just now at home in Cyrildene. Have to go to Eastgate tomorrow morning...so will leave my phone on auto select, and then see what happens when it switches over to Vodacom automatically when I loose Cell C reception. :-)
    I don't pay taxes, I pay royalties
    Pieter Dirk Uys

  15. #105
    Cell C Representative Cell_C's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    South Africa
    Posts
    1,997

    Default

    Quote Originally Posted by ocleroux View Post
    Both...this morning in Midrand...and then just now at home in Cyrildene. Have to go to Eastgate tomorrow morning...so will leave my phone on auto select, and then see what happens when it switches over to Vodacom automatically when I loose Cell C reception. :-)
    HI

    Will wait to hear from you, as to your results.
    may be test on Iphone as well.

    Regards
    ~AM~

Page 7 of 9 FirstFirst ... 34567 89 LastLast

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •