You should join our great online community now - you can win great prizes
Register now
You should subscribe to our free MyBroadband newsletter


Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 15 of 24

Thread: mybroadband not displaying correctly?

  1. #1

    Default mybroadband not displaying correctly?

    Is MyBroadband performing a theme update or is it just my computer?

    Mybroadband and the forums are not displaying correctly on my browser:





    What is going on MyBroadband??

  2. #2
    MyBB Legend
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    /\/ŻŻŻŻŻ\/\
    Posts
    31,851

    Default

    Ctrl + F5
    Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic. - Arthur C. Clarke

  3. #3
    Super Grandmaster Knyro's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    The lair
    Posts
    17,140

    Default

    I'm getting this too, that and the buttons in the reply box aren't showing, and the quick style chooser doesn't work either. Refreshing doesn't help.
    One day the TKs will be compiled into a holy book that will unite the Dakotas.

  4. #4
    MyBB Legend
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    /\/ŻŻŻŻŻ\/\
    Posts
    31,851

    Default

    Mine's working just fine. Which browser are you guys using and since when has this been happening?

    EDIT: I see the OP is using Chrome.
    Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic. - Arthur C. Clarke

  5. #5

    Default

    Quote Originally Posted by mercurial View Post
    Mine's working just fine. Which browser are you guys using and since when has this been happening?

    EDIT: I see the OP is using Chrome.
    I use google Chrome, I tried firefox and the same happens on it. I have tried CTRL + F5 and its still the same.

  6. #6

    Default

    I tested it in all browsers without a problem.

    Can you maybe give a screenshot?

  7. #7
    MyBB Legend
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    /\/ŻŻŻŻŻ\/\
    Posts
    31,851

    Default

    Try clearing all your browser cache, history etc. Close it and then try again.
    Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic. - Arthur C. Clarke

  8. #8

    Default

    Quote Originally Posted by rpm View Post
    I tested it in all browsers without a problem.

    Can you maybe give a screenshot?
    screenshot is in the first post

  9. #9

    Default

    What I did before making these screenshots is I used C Cleaner to clear things on my browsers. 3 out of 4 of my broswers give me this problem. Apple Safari's Browser displays properly.

    Here are the screenshots I took of browsers Internet Explorer 9, Google Chrome, Mozilla Firefox, Apple Safari.

    Internet Explorer:


    Mozilla Firefox:


    Google Chrome:


    Apple Safari:

  10. #10

    Default

    Mine doing the same on IE 8 and Firefox 10.0.1

  11. #11

    Default

    I started getting this problem when I logged onto my computer at about 4PM, Safari works fine, dont know why other browsers are getting this problem. I did clear my cache, its still doing the same thing.

  12. #12

    Default

    To the guys having problems, are you using browsers running on Linux ?

  13. #13
    Mountain Man OMB's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    right here
    Posts
    39,394

    Default

    Quote Originally Posted by ITCynic View Post
    To the guys having problems, are you using browsers running on Linux ?
    looking at the screenshots answers that question
    Morons, they're everywhere for example thor187, freddster, foxhound5366, eg2505, zizo911, daniellgr, Hemi300c, I.am.Sam, Helghast, Drunkard#1

  14. #14

    Default

    Quote Originally Posted by OMB View Post
    looking at the screenshots answers that question
    Thanks for pointing that out, answers my question.

  15. #15
    Super Grandmaster Knyro's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    The lair
    Posts
    17,140

    Default

    Quote Originally Posted by OMB View Post
    looking at the screenshots answers that question
    Bwahahahahaha!

    Still for the sake of completeness, it does the same thing in Linux, along with that survey showing up as a grey box in the corner.
    One day the TKs will be compiled into a holy book that will unite the Dakotas.

Page 1 of 2 1 2 LastLast

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •