Facebook   Twitter    YouTube    RSS Feed    Android App    iPhone and iPad App     BlackBerry App    
Subscribe to Newsletter



Page 6 of 10 FirstFirst ... 23456 78910 LastLast
Results 76 to 90 of 147

Thread: Slow video buffering (YouTube)

  1. #76
    Grandmaster
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Maroelana, Pretoria
    Posts
    1,002

    Default

    I get that error message on about 90% of the vids I try watch.
    Even downloading the vids takes hours. Other times the vids buffer for about 20 seconds then go straight to the end of the vid.

    I have even formatted and reloaded the OS and programs over the weekend and still no change. Not just one tower, ALL the towers in my area are congested acoording to the tech who fitted the flat panel. Oh well, only 9 months left on this contract....

  2. #77
    Senior Member Land Locked's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Johannesburg, Sarf Efrika
    Posts
    179

    Default

    Bursty, I use a proxy to watch the error videos as I can't even download the error ones
    At least the war on the environment is going well.

  3. #78
    Grandmaster
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Maroelana, Pretoria
    Posts
    1,002

    Default

    Honestly, I am giving up on moaning about utter crap speeds, Youtube vid failures, etc with iBurst.
    Paying almost 700 bucks per month for this crap is beyond contemptable and like I said, just 9 months left of this contract.........

  4. #79
    Grandmaster
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Maroelana, Pretoria
    Posts
    1,002

    Default

    Please disregard my previous post.

    Youtube vids are watchable again. 100 cheers for Mel
    I even had 5 seperate vids buffering at once (all 720p and all longer than 15 minutes) and they all played with no issues and without the dreaded error message popping up.

  5. #80

    Default

    YouTube was completely watchable for me the past couple of days. No excessive buffering, no errors messages, no problem! But, it seems tonight things are going downhill again.... iBurst, whatever you did over the weekend - do it again! Please.
    Last edited by boyequal; 30-04-2012 at 07:09 PM.

  6. #81
    Senior Member Land Locked's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Johannesburg, Sarf Efrika
    Posts
    179

    Default

    Still getting the occasional error so I am jealous.

    Quote Originally Posted by Bursty-dude View Post
    Please disregard my previous post.

    Youtube vids are watchable again. 100 cheers for Mel
    I even had 5 seperate vids buffering at once (all 720p and all longer than 15 minutes) and they all played with no issues and without the dreaded error message popping up.
    At least the war on the environment is going well.

  7. #82

    Default

    *buffer**buffer*And *buffer* we're *buffer* back *buffer* to the *buffer* old *buffer* trick *buffer* again.

  8. #83
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Cape Town
    Posts
    106

    Default

    this isn't just youtube, metacafe is also stuttering, I presume it's all streaming content...Trying to learn a new program through online tuts with 2 min loading time for 30sec of low quality video and can't download. I don't get error messages, just excessive loading time. on DL about 0.9kb/s for a few minutes before it fails.
    Signatures: An area where one may state ones obnoxious and ignorant misconceptions without the fear of a logical rectification.

  9. #84
    Senior Member Land Locked's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Johannesburg, Sarf Efrika
    Posts
    179

    Default

    It looks like the errors are sorted, but the buffering is ridiculous again.
    At least the war on the environment is going well.

  10. #85

    Default

    I am curious as to how they do this. How do they isolate one part such as video streaming data and cap that?

    If one was behind a private proxy can one by-pass it? Or do they cap people on private proxies as well?

  11. #86

    Default

    Quote Originally Posted by Land Locked View Post
    It looks like the errors are sorted, but the buffering is ridiculous again.
    Lucky you. At least your videos buffer. Mine just... do nothing. No buffer, no errors, nothing.

  12. #87
    Senior Member Land Locked's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Johannesburg, Sarf Efrika
    Posts
    179

    Default

    Quote Originally Posted by boyequal View Post
    Lucky you. At least your videos buffer. Mine just... do nothing. No buffer, no errors, nothing.
    I use the term buffer very loosely.
    At least the war on the environment is going well.

  13. #88

    Default

    Quote Originally Posted by Land Locked View Post
    I use the term buffer very loosely.
    Probably as loosely as I define iBurst to be an ISP :-/

  14. #89
    Senior Member Land Locked's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Johannesburg, Sarf Efrika
    Posts
    179

    Default

    Quote Originally Posted by boyequal View Post
    Probably as loosely as I define iBurst to be an ISP :-/
    Thanks for the much needed grin , the errors are back

    Screencap
    At least the war on the environment is going well.

  15. #90

    Default

    So now all 360p videos do not play AT ALL. Have to play all videos at 240p... Fascinating...

    Edit: Now no videos play at all... How does iBurst even get it to not work?!

    Edit2: Videos try to play off o-o.preferred.tenet-cpt1.v10.lscache4.c.youtube.com or a variant - somewhere there is something not lekker there. As soon as I switch quality enough so that it downloads from something like v23.nonxt8.c.youtube.com it works.
    Last edited by boyequal; 13-05-2012 at 09:27 PM.

Page 6 of 10 FirstFirst ... 23456 78910 LastLast

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •