You should join our great online community now - you can win great prizes
Register now
You should subscribe to our free MyBroadband newsletter


+ Reply to Thread
Results 1 to 12 of 12

Thread: The number you put in the address bar to access your router

  1. #1
    Grandmaster seventhson's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Johannesburg,Orange Grove
    Posts
    3,784

    Default The number you put in the address bar to access your router

    For the life of me I can't think of it.
    I have a netgear router.
    "Less Sodom and more Gamora"
    Zap

  2. #2
    Super Grandmaster DrJohnZoidberg's Avatar
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Table View
    Posts
    18,343

    Default

    A simple Google search would have provided you with an answer: http://compnetworking.about.com/od/m...ip-address.htm

    Apparently the default ip address for Netgear routers is 192.168.0.1
    Quote Originally Posted by Zolani99 View Post
    The atheists won't be forced to bow their heads, they can just imagine themselves burning in hell.

  3. #3
    Chief Sports Analyst SinghDude's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Paradise Lost
    Posts
    12,358

    Default

    192.168.0.1
    Or
    192.168.1.1

  4. #4
    Grandmaster seventhson's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Johannesburg,Orange Grove
    Posts
    3,784

    Default

    Not working :-/
    "Less Sodom and more Gamora"
    Zap

  5. #5
    Super Grandmaster
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Johannesburg
    Posts
    11,886

    Default

    Look underneath. Its printed there sometimes.

    But a netgear should be 192.168.0.1
    #Occupy TK
    Quote Originally Posted by Dixie View Post
    Sometimes, I just love your mind...
    T A N S T A A F L

  6. #6

    Default

    Open command prompt, type "ipconfig", what ever IP is listed as your default gateway should be your router.

  7. #7

    Default

    Telkom Netgear 10.0.0.2

  8. #8
    Super Grandmaster
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Stellenbosch
    Posts
    8,129
    Blog Entries
    1

    Default

    Telkom Netgear modems are all http://10.0.0.2 - like simm_card said.

    Alternatively, do as BrianB said and open http://<whatever your default gateway IP is>

  9. #9

    Default

    open cmd and do a traceroute. Copy and paste the results here for us to see.

  10. #10

  11. #11

    Default

    Quote Originally Posted by seventhson View Post
    For the life of me I can't think of it.
    I have a netgear router.
    Its printed on the bottom of the router...

  12. #12

    Default

    http://routerlogin.net

    This will take you to the router configuration webpage.

+ Reply to Thread

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •