Facebook   Twitter    YouTube    RSS Feed    Android App    iPhone and iPad App     BlackBerry App    
Subscribe to Newsletter



Results 1 to 4 of 4

Thread: Issues with Huawei WS 320 repeater

  1. #1

    Default Issues with Huawei WS 320 repeater

    Hey everyone

    I have a Huawei WS 320 repeater bought from RebelTech, which I have used to increase Wi-Fi signal in the flat (using a Belkin N150 ADSL router).

    I set it up pressing the WPS button on the router and a button on the repeater (not the Web-based set up) and was working fine for about 2 months; until I experienced some issues.

    Sitting in close proximity of the repeater, I notice that my phone shows full wireless signal, however, when I try and access the net, it says "no working internet connection available".

    Any reasons why this may be the case?

    Regards

  2. #2

    Default

    Quote Originally Posted by Droopster View Post
    Hey everyone

    I have a Huawei WS 320 repeater bought from RebelTech, which I have used to increase Wi-Fi signal in the flat (using a Belkin N150 ADSL router).

    I set it up pressing the WPS button on the router and a button on the repeater (not the Web-based set up) and was working fine for about 2 months; until I experienced some issues.

    Sitting in close proximity of the repeater, I notice that my phone shows full wireless signal, however, when I try and access the net, it says "no working internet connection available".

    Any reasons why this may be the case?

    Regards
    I just got mine today, have the same problem as you, except it never worked for a while as yours did. Connects fine but says "no internet access". Were you able to solve the problem?

  3. #3

    Default

    So I am also having an issue with my phone connecting to my Hauwei device, the router is literally a meter from my cell phone as well.

    http://mybroadband.co.za/vb/showthre...ues-with-phone

    Perhaps it is a Hauwei WiFi issue?
    384K - 4MB upgrade with Telkom = Instant
    If only Telkom were that fast with everything

  4. #4

    Default

    Hi There,
    Without the repeater I assume that you did connect to the router and had Internet access.
    Not familiar with the repeater but is there a setting there a setting to put the MAC address of the phone into it?
    It has solved issues I have had before with wireless connecting to the internet.
    Same for you too PsyClown

    Regards Tim
    Tim from MTN Business, how can I help you? Follow me on @TechXpertTim

Similar Threads

  1. Red Bull Mobile RBM HD/Huawei U8800H Issues
    By Lino in forum Cell C Broadband and Mobile Internet | LTE, HSPA+, 3G, EDGE, GPRS and BIS
    Replies: 53
    Last Post: 04-07-2012, 07:14 PM
  2. USB recognition issues with the Huawei E1750 Modem
    By J-man in forum MTN Broadband and Mobile Internet | LTE, HSPA+, HSDPA, HSUPA, 3G, EDGE and BIS
    Replies: 5
    Last Post: 02-02-2011, 12:20 PM
  3. Compatibility Issues with Huawei E220 USB Modem
    By vodacom3g in forum Vodacom Broadband and Mobile Internet | LTE, HSPA+, HSDPA, 3G, EDGE, GPRS and BIS
    Replies: 75
    Last Post: 08-04-2008, 10:59 PM
  4. Huawei E220 USB HSDPA Modem Connection Issues
    By Csnoopy in forum Vodacom Broadband and Mobile Internet | LTE, HSPA+, HSDPA, 3G, EDGE, GPRS and BIS
    Replies: 5
    Last Post: 10-05-2007, 10:34 AM
  5. Huawei E220 modem - booting & connection issues
    By Andre1 in forum Vodacom Broadband and Mobile Internet | LTE, HSPA+, HSDPA, 3G, EDGE, GPRS and BIS
    Replies: 3
    Last Post: 02-04-2007, 01:23 PM

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •