Search results

  1. J

    Frogfoot Port Elizabeth

    Looks fixed on my side as of 16:50
  2. J

    Frogfoot Port Elizabeth

    Anyone else having horrible packet loss and increased pings?
  3. J

    Frogfoot Port Elizabeth

    Mine was back up about 8 minutes ago. Wonder what has to happen that causes a PE wide outage? We've had a few already... Haven't kept count but it's nearing around 10 outages since 1 Nov 2019 for me in Walmer
  4. J

    Frogfoot Port Elizabeth

    Outage in PE again it appears. Phoned @Frogfoot Fibre and the lady said I must go through my ISP which is ridiculous as it takes forever to go through the ISP (and wait for them to contact FF) when this is the exact same failed to obtain DHCP error that always occurs when Frogfoot goes down in...
  5. J

    Afrihost - Pure Fibre Feedback Thread

    Same here with download speeds on 100/100 FF :sick:
  6. J

    Frogfoot Port Elizabeth

    Outage in Walmer again, confirmed with support. No ETA for fix. Edit: FF website status page just updated and says it's a PE wide outage
  7. J

    Frogfoot Port Elizabeth

    My connection just went dead in Walmer, anyone else offline too? Edit: I see they are attending to a UPS fault on the Walmer node and we will be off 15-30 minutes
  8. J

    Frogfoot Port Elizabeth

    Hi @Frogfoot Fibre seems like 2 of us are having slower download speeds tonight (across 2 separate ISPs), could this be another capacity issue in Port Elizabeth? Edit: I'm also seeing packet loss tonight
  9. J

    FTTH Port Elizabeth

    My download speed is also slower tonight
  10. J

    FTTH Port Elizabeth

    What's your local speedtests looking like? My local speedtests are looking fine on FF (100/100) with Afrihost as my ISP: I think any international speed problem is an ISP issue and not a FF issue if all local speedtests are looking fine. My international download speeds are also a bit lower...
  11. J

    Frogfoot Port Elizabeth

    Looks like Walmer node just went dead a few minutes ago, anyone else having the same issue? Edit: just called support and they said the whole of Walmer is down... must mean vandals broke the main link and the new redundant link...
  12. J

    Frogfoot Port Elizabeth

    Seems a bit strange that you only get around 19ms, I mostly get around 12ms but my min is usually 11ms:
  13. J

    Frogfoot Port Elizabeth

    Heads up for the next PE specific planned maintenance.
  14. J

    Frogfoot Port Elizabeth

    What IP are you testing to? I could also do a Pingplotter test to compare if you like
  15. J

    Frogfoot Port Elizabeth

    Just wanted to start a new thread for all issues, etc. as the other threads had specific issues as their thread titles. Just a heads up for tonight too:
  16. J

    FrogFoot performance in Port Elizabeth 18h00 to 22h00

    Wouldn't it be better if you George Frogfoot guys start your own thread to keep track of all George issues? I mean no offence, but this is a PE thread ✌
  17. J

    FrogFoot performance in Port Elizabeth 18h00 to 22h00

    Hey @Frogfoot Fibre Any updates regarding the installation of the backup/redundant backhaul link to the Walmer, Port Elizabeth node? Appreciate all the transparency!
  18. J

    Test your speed, rate your ISP, win great prizes worth R5,000

    Afrihost - Frogfoot 100Mbps/100Mbps Fibre Ping: 12ms Download: 99.49Mbps Upload: 100.73Mbps
  19. J

    Test your speed, rate your ISP, win great prizes worth R5,000

    Afrihost - Frogfoot 100Mbps/100Mbps Fibre Ping: 12ms Download: 98.23Mbps Upload: 98.19Mbps
  20. J

    Afrihost - Pure Fibre Feedback Thread

    So far so good tonight, will continue to test throughout the peak hours!
Top