Cool Ideas Fibre ISP – Feedback Thread 3

CattleDaemon

Active Member
Joined
Jun 11, 2009
Messages
78
Hi,

I also don’t have any internet at home. BBQ Downs area. #COOL-20200703-466112
nothing on announcements page, all the lights are green. And I’ve done all the restarts.

regards,
 

fiddle_sticks

Active Member
Joined
Nov 21, 2006
Messages
94
Hi,
Same issues as above, been down since around 12:00 last night. BBQ downs on MFN. COOL-20200703-466046.
 

under_sky

Expert Member
Joined
Dec 26, 2013
Messages
1,616
@PBCool please can you get your connect team to follow up on this 2 days into the month and they have not notified MFN I always have issues with your connect team when it comes to a MfN client

(#COOL-20200527-441553) New Application from Charl Groenewald
@PBCool Could you give me a update on this ?
 

ItherNiT

Senior Member
Joined
Jan 31, 2011
Messages
526
My connection is still up and running, MFN really been getting problems these last 3 months :/
 

Loppas

Senior Member
Joined
Dec 16, 2014
Messages
637
Do you game much on Nord? I've been using it on and off with apex and I find I every now and then get a random disconnect... But 150ms vs 190 so wondering if it's just me kinda risky playing ranked with it but 40ms improvement
Without fail nordVPN locks up my connection after about 30-40min of use. It still shows connected but no traffic goes through and i have to reconnect. I'v reinstalled OS, used different ISP accounts, upgraded computer hardware but still the problem persists.
 

CrypticZA

Senior Member
Joined
Sep 21, 2019
Messages
975
Without fail nordVPN locks up my connection after about 30-40min of use. It still shows connected but no traffic goes through and i have to reconnect. I'v reinstalled OS, used different ISP accounts, upgraded computer hardware but still the problem persists.
I run mine via OpenVNP and it gives me very good results, I use certain providers which I'm very happy with but I find sometimes when gaming on it after like an hour and a half I'll have a small dip in connection. The one SA provider uses Neotel and it gives me 220ms to South Korea so I like to change it up sometimes and play some games on Asian severs but it's a bit risky
 

remoten

Active Member
Joined
Nov 5, 2016
Messages
70
Code:
|------------------------------------------------------------------------------------------|
|                                      WinMTR statistics                                   |
|                       Host              -   %  | Sent | Recv | Best | Avrg | Wrst | Last |
|------------------------------------------------|------|------|------|------|------|------|
|                             192.168.0.1 -    0 |   27 |   27 |    0 |    0 |   10 |    0 |
|                             154.0.0.121 -    0 |   27 |   27 |    6 |   10 |   19 |   10 |
|                             154.0.4.209 -   12 |   17 |   15 |    7 |   16 |   31 |   16 |
|                            100.99.0.164 -   20 |   15 |   12 |    0 |  174 |  183 |  176 |
|               u102-cust.coolideas.co.za -   12 |   17 |   15 |  173 |  184 |  220 |  187 |
|              be20.asr01.thn.as20860.net -   20 |   15 |   12 |  168 |  178 |  188 |  168 |
|              po150.dc9core1.as20860.net -    5 |   21 |   20 |  171 |  192 |  300 |  198 |
|        94.zone.4.r.dc9.redstation.co.uk -   12 |   18 |   16 |  176 |  188 |  212 |  181 |
|                        queen.cisp.co.za -   12 |   18 |   16 |  168 |  183 |  194 |  183 |
|________________________________________________|______|______|______|______|______|______|
   WinMTR v0.92 GPL V2 by Appnor MSP - Fully Managed Hosting & Cloud Provider

Getting a touch of packet loss at the moment.


Edit: Seems to have disappeared.
 
Last edited:
Top