Free speed upgrades for Afrihost's fibre customers

AfriNatic

Afrihost Rep
Staff member
Joined
Nov 18, 2016
Messages
2,209
...so I guess no wins if you're on OpenServe 200Mbps? Haven't got an email and nothing in ClientZone. Almost makes sense these days to not be on the highest package.

Unfortunately that is the highest available speed on Openserve. :(
 

m0zy

Expert Member
Joined
Mar 18, 2005
Messages
1,554
Nice promo! What if I sign up next week, will I also get the option of the free speed upgrade?
 

AfriNatic

Afrihost Rep
Staff member
Joined
Nov 18, 2016
Messages
2,209
Nice promo! What if I sign up next week, will I also get the option of the free speed upgrade?

We will be launching it for new clients soon. Keep an eye on the website.
 

gtway

Well-Known Member
Joined
Sep 27, 2009
Messages
132
this usually happens when you click the link in the email. The mobile device uses the build in browser and our system sees that as a new login requesting an OTP.

The upgrade button should be visible in ClientZone or in the App if you have the latest version.

I’m on MF 100 Megs, why can’t I benefit?
 

Attachments

  • D24DC460-9828-43F3-9DA0-8C75A602B006.png
    D24DC460-9828-43F3-9DA0-8C75A602B006.png
    214.4 KB · Views: 44

Neo_X

Expert Member
Joined
Mar 23, 2005
Messages
1,661
Unfortunately that is the highest available speed on Openserve. :(

Please advise if some savings will then be available for the current top tier users? ( pointless in downgrading now in order to receive the free "upgrade")
 

Lostboy

Well-Known Member
Joined
Jul 28, 2013
Messages
499
Nice, received the email yesterday, double speed activated within an hour.

Thanks Afrihost, I have only received the best service from you guys!! So this was an added bonus!!

Keep it up!!
 

AfriNatic

Afrihost Rep
Staff member
Joined
Nov 18, 2016
Messages
2,209
Nice, received the email yesterday, double speed activated within an hour.

Thanks Afrihost, I have only received the best service from you guys!! So this was an added bonus!!

Keep it up!!

Thank you for the kind words. Enjoy the double speed bonus ;)
 

AfriNatic

Afrihost Rep
Staff member
Joined
Nov 18, 2016
Messages
2,209
Where can I find it in CZ pls?

Click on the Connectivity tab, Then click on the fibre line in question and then click edit package and there should be a double speed option.
 

gtway

Well-Known Member
Joined
Sep 27, 2009
Messages
132
Click on the Connectivity tab, Then click on the fibre line in question and then click edit package and there should be a double speed option.
I checked there and now checked again, but I’m not finding it?
 

Attachments

  • 5098E322-7354-4866-9A86-F97BECCE31ED.jpeg
    5098E322-7354-4866-9A86-F97BECCE31ED.jpeg
    3.8 MB · Views: 55
Top