Moving from VBulletin to Xenforo - Your feedback needed

Dave

Honorary Master
Joined
Aug 31, 2008
Messages
57,796
LOL! So are you admitting that it existed?

Nope, just saying you’re on your own with this. You were probably the only one using it on the old forum as well, if it existed.
 

bwana

MyBroadband
Super Moderator
Joined
Feb 23, 2005
Messages
82,442
Nope, just saying you’re on your own with this. You were probably the only one using it on the old forum as well, if it existed.
I don't see why it can't be made an option like it was on VB. Unless of course this system doesn't support it.
 

b_crazy

Expert Member
Joined
Oct 17, 2006
Messages
3,336
Nope, just saying you’re on your own with this. You were probably the only one using it on the old forum as well, if it existed.
This is a new level of stupid Davie. It existed. Fact. You didn't know about it. That's ok. You're defending something you knew nothing about.
 

Dave

Honorary Master
Joined
Aug 31, 2008
Messages
57,796
This is a new level of stupid Davie. It existed. Fact. You didn't know about it. That's ok. You're defending something you knew nothing about.

I’m not defending it, quite the opposite, I’m saying it’s crazy.
 

b_crazy

Expert Member
Joined
Oct 17, 2006
Messages
3,336
I’m not defending it, quite the opposite, I’m saying it’s crazy.

Crazy as in unfathomable? It wasn't so crazy when it was a functional feature, but you never got the chance to use it.
 

bradrap

Senior Member
Joined
Nov 16, 2005
Messages
850
Not liking the fact that there's no fullscreen option for the forum. Looks good otherwise.
 

R13...

Honorary Master
Joined
Aug 4, 2008
Messages
39,009
It is interesting that the forum behaves different on Chrome that Edge. At least for me. On Edge when you go into a thread it freezes the top pane (which helps a bit now that there's no back to top link), but the same doesn't appear to work on Chrome. I am forced to use Edge at work but can use Chrome on my personal machine at home. The Edge top pane freeze is great, not sure why I don't have the same with Chrome.
 

Johnatan56

Honorary Master
Joined
Aug 23, 2013
Messages
29,560
It is interesting that the forum behaves different on Chrome that Edge. At least for me. On Edge when you go into a thread it freezes the top pane (which helps a bit now that there's no back to top link), but the same doesn't appear to work on Chrome. I am forced to use Edge at work but can use Chrome on my personal machine at home. The Edge top pane freeze is great, not sure why I don't have the same with Chrome.
Have it on FF if not in a thread. Also think it's nice.
 

bwana

MyBroadband
Super Moderator
Joined
Feb 23, 2005
Messages
82,442
It is interesting that the forum behaves different on Chrome that Edge. At least for me. On Edge when you go into a thread it freezes the top pane (which helps a bit now that there's no back to top link), but the same doesn't appear to work on Chrome. I am forced to use Edge at work but can use Chrome on my personal machine at home. The Edge top pane freeze is great, not sure why I don't have the same with Chrome.
There is a back to the top link. It appears on the right hand side when you scroll up a little.

Screen Shot 2018-08-22 at 13.23.59.png
 
Top