Safari / mybroadband.co.za

Tim_vb

Well-Known Member
Joined
Nov 7, 2008
Messages
412
I'm having to clear out my website data on a daily basis or MyBB website won't load on Safari. Chrome works fine on my MacBook
Catalina 10.15.6 (up to date)
Safari 13.1.2 (up to date)

Is anyone else having similar issues?
 

Nemus

Expert Member
Joined
Oct 12, 2012
Messages
1,364
Try System Preferences > Network > Assist me > Connect to the internet
The troubleshooter should pick up the issue and resolve.
 

bwana

MyBroadband
Joined
Feb 23, 2005
Messages
76,616
No problems here on Safari - are you using any sort of ad blocker?
 

Lord Flacko

Expert Member
Joined
Nov 14, 2012
Messages
1,260
Never had issues this year on Safari, but I switched to Edge a few months ago and never looked back. Running 10.15.6
 

$m@Rt@$$

Expert Member
Joined
Jul 6, 2009
Messages
1,781
Fine here. I'm using it on the daily. But I have had this issue before but can't remember what I did.
 

Lord Flacko

Expert Member
Joined
Nov 14, 2012
Messages
1,260
Is the battery life decent? Chrome used to be a big energy drain
I have the 2016 MacBook Pro 13-inch, I'll test it out and see if there is a noticeable difference. I mostly log into the AWS or Azure portal or browse tech blogs. Hardly have more than 6 tabs open. Seems okay for my usage.
 

Tim_vb

Well-Known Member
Joined
Nov 7, 2008
Messages
412
Having some issues with Safari, clearing cookies sorts it out.
This seemed to clear up without any changes until yesterday when problem seems to have come back now.
I can only use myBB via Safari in a private window or after flushing cache etc
 
Top