Telkom Mo'Nice data

Phish1

Member
Joined
Sep 20, 2010
Messages
19
Just a quick question - bought a 750MB Campaign Paid Telkom Mobile Data for R 8.50 2 days on *123# this morning to test this feature... Have TelkomSA signal on FreeMe 2GB contract but data usage is deducted from my 2GB and not the 750MB??? Should I only use the Mo'Nice for month end topup after contract data is depleted?
 

BCR

Expert Member
Joined
Jun 19, 2010
Messages
1,062
@Phish1 - I don't know the direct answer to your question, but I personally would have a 2nd SIM card for Mo'Nice. Just realised that your current SIM might be in your only/primary phone, so inconvenient, but if you either have or get a reasonably priced LTE phone/router then feasible to test a 2nd SIM on that.

I'm considering going for Telkom LTE on a prepaid 40+40 GB (or 60+60) when I finally give up on ADSL, and will have that data loaded on a different SIM to my current 450GB Mo'Nice SIM. At that stage, will get a 2nd router.

Hope it helps somewhat.
 

kabusi

Expert Member
Joined
Nov 19, 2018
Messages
1,252
@Phish1 - I don't know the direct answer to your question, but I personally would have a 2nd SIM card for Mo'Nice. Just realised that your current SIM might be in your only/primary phone, so inconvenient, but if you either have or get a reasonably priced LTE phone/router then feasible to test a 2nd SIM on that.

I'm considering going for Telkom LTE on a prepaid 40+40 GB (or 60+60) when I finally give up on ADSL, and will have that data loaded on a different SIM to my current 450GB Mo'Nice SIM. At that stage, will get a 2nd router.

Hope it helps somewhat.
I agree. Best way is to separte your data sims so you dont use the wrong bundle. With the networks, the bundle depletion rules are often fuzzy and do not work as expected until its used up and too late.
 

Randux

Expert Member
Joined
May 7, 2010
Messages
3,679
Just a quick question - bought a 750MB Campaign Paid Telkom Mobile Data for R 8.50 2 days on *123# this morning to test this feature... Have TelkomSA signal on FreeMe 2GB contract but data usage is deducted from my 2GB and not the 750MB??? Should I only use the Mo'Nice for month end topup after contract data is depleted?
Yeap! Use up your monthly allocated data 1st before topping up.
 

BCR

Expert Member
Joined
Jun 19, 2010
Messages
1,062
"Service not available. Please try again later", to be exact.

They better not take my 450GB @ R59 away :sick:
 

bwana

MyBroadband
Super Moderator
Joined
Feb 23, 2005
Messages
83,230
Mine's working fine.

2be779b0030ae20f2210981f9365b545.jpg
 

NeonNinja

Neon Resident
Joined
Nov 22, 2009
Messages
23,468
Throughout this week it's been intermittent, especially in the morning. It took my GF like an hour to buy.
 

Avizn19

Member
Joined
Dec 10, 2007
Messages
28
Same here, 2 days its not working. Says 'connection problem or invalid MMI code'
 

Randux

Expert Member
Joined
May 7, 2010
Messages
3,679
*123# and *180# are under maintenance according to the sms I received.
 

James946

Well-Known Member
Joined
Jul 18, 2019
Messages
126
Been getting the issue for the 3rd day now, having to buy bundles from voda which are much more expensive
 

Gudnews

Expert Member
Joined
Oct 13, 2014
Messages
1,281
Anyone has had their mo nice deals reset and the 450gig deal gone
That sounds miserable. I still have mine and would suffer without it. Telkom has me living a certain internet existence and I've naively led myself to believe it will always be so.
 

mzamz

Member
Joined
Jul 3, 2016
Messages
13
I'm Scratching my head trying to make sense of it all cuase it was just there yesterday
 

Budza

Executive Member
Joined
Oct 14, 2008
Messages
8,321
600mb TD @R9.30 (2days)
1GB AD @R47 (10days)
2GB TD @R30 (5days)
4.5GB TD @R64.35 (14days)

Not great :(
 
Top