Telkom Moved me off Original lte onto Smart broadband 3 with no notice

Scorpion101

Well-Known Member
Joined
Dec 8, 2013
Messages
195
Hi all, I just found out I was moved onto a package with a lower threshold than my original plan which would only throttle my use after I went over 300gb.

I want to know if any of you have experienced this ?
 

daneza

Well-Known Member
Joined
Jan 25, 2016
Messages
158
Just normal Telkom things. Same happened to us. Can't wait to cancel.
 

Azg

Expert Member
Joined
Jul 15, 2013
Messages
3,205
Hi all, I just found out I was moved onto a package with a lower threshold than my original plan which would only throttle my use after I went over 300gb.

I want to know if any of you have experienced this ?
What is your new data cap above which you are throttled?
 

1GP

New Member
Joined
Jun 30, 2019
Messages
3
Will have to go and check. If that's the case then I'm going to "protest".
 

cavedog

Honorary Master
Joined
Oct 19, 2007
Messages
19,306
Gave me a fright but my deal account of more than 3 years is still showing Smartbroadband Wireless 1
 

AadilG

Well-Known Member
Joined
Feb 7, 2012
Messages
428
my deal as well shows "SmartBroadband Uncapped Wireless 1 Deal "

I know my dads Landline package changed , just an email was sent
 

dotcat

Senior Member
Joined
Nov 18, 2005
Messages
921
Mine also still says "SmartBroadband Uncapped Wireless 1 Deal"

LTE Unlimited
GPRS: Unlimited remaining
 
Top