Unlocked the 5G connection today

cavedog

Honorary Master
Joined
Oct 19, 2007
Messages
16,427
I guess you can try your luck with support or something.
The terms state you are allowed 5 x 5G packages per id number. Each 5G sim must be supplied with a unit making it 5x 5G simcards and 5 x 5G CPE's
 
  • Like
Reactions: Yuu

ghostim

Expert Member
Joined
Dec 27, 2004
Messages
1,640
Well I should not be influenced by loadshedding. My RAIN 5G tower is at Doringkloof Openserve exchange which never goes down during loadshedding.(Yes I have one of the old Telkom uncapped LTE packages.).
And did a test run just now: +- 20MB/s average on multi threaded downloads.

1582353721792.png
 

cavedog

Honorary Master
Joined
Oct 19, 2007
Messages
16,427
My connection once again after Loadshedding is a disaster. Rain 5G just not worth it with the ongoing loadshedding which continuously breaking the towers.

Switched to my 5G because my Afrihost fibre is giving me latency spikes. So both my 5G and fibre can't be used for playing games. :cautious:
 

thomas37

Member
Joined
Apr 29, 2006
Messages
18
Well I should not be influenced by loadshedding. My RAIN 5G tower is at Doringkloof Openserve exchange which never goes down during loadshedding.(Yes I have one of the old Telkom uncapped LTE packages.).
And did a test run just now: +- 20MB/s average on multi threaded downloads.

View attachment 789093
I am down the road and I get 400 mbps constantly, loadshedding or not.
 

chakniks

Well-Known Member
Joined
Sep 22, 2019
Messages
115
I don't trust this. Test with speedtest.
Even speedtest result can be modified with the inspector, you would probably need to ask for the result id in that scenario.
But I doubt any1 would want to go and modify their result as there is little to be gained from it lol.

Here is a sample nonsense(fake) below:
1582539596701.png
 

under_sky

Expert Member
Joined
Dec 26, 2013
Messages
1,451
@NeonNinja Another one on a test
1582540035436.png
I do find fast.com does gives an inflated value on speedtest.net max i have seen is 670 i think

these are the settings im using in the fast.com test
1582540128744.png
 

sand_man

Honorary Master
Joined
Jun 4, 2005
Messages
29,641
Gees, right now I'm defaulting to 4g!! Tower must be down again... no loadshedding so Rain will have to find a different excuse...

EDIT: Oh, restarted the router and back on 5g....
 

11Snowman11

Well-Known Member
Joined
Jul 24, 2019
Messages
116
Gees, right now I'm defaulting to 4g!! Tower must be down again... no loadshedding so Rain will have to find a different excuse...

EDIT: Oh, restarted the router and back on 5g....
Happened 2 times during the weekend. A restart fixed it.
 
Top