Xiaomi Mi Box / Mi Box S [Android TV OS]

kang

Senior Member
Joined
Oct 9, 2009
Messages
813
I recently got the Mi 3 4k from Geewiz for around R1200, I see its cheaper today. My 2012 Hisense TV has a Netflix app and some titles are available in UHD however with this Mi 3, none of the titles on Netflix are in 4k, only HD

Do i need to change some setting on the Mi 3 device? The Mi 3 is connected through a 4k capable Onkyo surround sound system but the TV is not.

Did i make a boo boo buying this device? I bought 2 actually...
 

Sumen

Expert Member
Joined
Mar 30, 2016
Messages
4,882
I recently got the Mi 3 4k from Geewiz for around R1200, I see its cheaper today. My 2012 Hisense TV has a Netflix app and some titles are available in UHD however with this Mi 3, none of the titles on Netflix are in 4k, only HD

Do i need to change some setting on the Mi 3 device? The Mi 3 is connected through a 4k capable Onkyo surround sound system but the TV is not.

Did i make a boo boo buying this device? I bought 2 actually...

Might be a stupid question but is the TV 4K ?
 

Singhms

Well-Known Member
Joined
Jan 29, 2014
Messages
119
I recently got the Mi 3 4k from Geewiz for around R1200, I see its cheaper today. My 2012 Hisense TV has a Netflix app and some titles are available in UHD however with this Mi 3, none of the titles on Netflix are in 4k, only HD

Do i need to change some setting on the Mi 3 device? The Mi 3 is connected through a 4k capable Onkyo surround sound system but the TV is not.

Did i make a boo boo buying this device? I bought 2 actually...

Do you have a 4K account with Netflix. I see they offer different resolutions for different packages with 4K only on the top package...
 

groen_mamba

Active Member
Joined
Dec 13, 2012
Messages
83
Is anyone else experiencing issues with channel 201 on dstv now? My picture only lasts for say 10 seconds and then shows an error??
 

Speedster

Honorary Master
Joined
May 2, 2006
Messages
15,707
I upgraded to Kodi 18 and now all my videos are super choppy. Does anyone else have this issue too?
 
Top