You should join our great online community now - you can win great prizes
Register now
You should subscribe to our free MyBroadband newsletter


+ Reply to Thread
Results 1 to 9 of 9

Thread: HP microserver help!!!

  1. #1
    Super Grandmaster marine1's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    A black hole in the universe - JHB
    Posts
    44,323

    Default HP microserver help!!!

    Just bought one and am trying to fit the Gigabyte 210 graphics card into the machine and the problem is the height.
    There is no way this will fit.
    Any ideas?

    Thanks
    #FREEISRAEL

  2. #2
    Grandmaster
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Cape Town
    Posts
    1,075
    Blog Entries
    1

    Default

    Quote Originally Posted by marine1 View Post
    Just bought one and am trying to fit the Gigabyte 210 graphics card into the machine and the problem is the height.
    There is no way this will fit.
    Any ideas?

    Thanks
    It's probably not a LP version. Please take a pic of the gfx and post it. Or just post the exact make and model number.

  3. #3
    Super Grandmaster marine1's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    A black hole in the universe - JHB
    Posts
    44,323

    Default

    Hi I think you are right its the Gigabyte GeForce 210
    #FREEISRAEL

  4. #4

    Default

    Did you not get an LP bracket with the card?

    Can your VGA port be disconnected and removed from the card?
    Be the person you needed when you were younger.

  5. #5

    Default

    Quote Originally Posted by marine1 View Post
    Hi I think you are right its the Gigabyte GeForce 210
    Should include a low profile bracket. Use a plier and remove the round thingies by the dvi and vga connector. Replace with LP bracket and screw thingies back in. Unplug vga cable from board.

    Is this it?


  6. #6
    King of de Jungle LazyLion's Avatar
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    District 9
    Posts
    96,655
    Blog Entries
    21

    Default

    Ja, you have to unscrew the bracket at the back and put the smaller bracket on it.\
    You can completely unplug and remove the blue VGA plug if you only plan on using HDMI.
    Quote Originally Posted by Swa View Post
    It's ignorant to think that reason and science necessarily leads to progress.

  7. #7
    King of de Jungle LazyLion's Avatar
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    District 9
    Posts
    96,655
    Blog Entries
    21

    Default

    Quote Originally Posted by Swa View Post
    It's ignorant to think that reason and science necessarily leads to progress.

  8. #8
    Super Grandmaster marine1's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    A black hole in the universe - JHB
    Posts
    44,323

    Default

    You guys are freaking awesome
    #FREEISRAEL

  9. #9
    Jägermeiʃter can fix that!

+ Reply to Thread

Similar Threads

  1. HP ProLiant MicroServer
    By iDOL in forum PC Hardware and Gadgets
    Replies: 7004
    Last Post: 15-06-2017, 05:23 PM
  2. Where to get an HP Microserver
    By DominionZA in forum PC Hardware and Gadgets
    Replies: 37
    Last Post: 19-02-2015, 02:56 PM
  3. HP N40L Microserver
    By jsheed_sa in forum PC Hardware and Gadgets
    Replies: 30
    Last Post: 06-04-2014, 10:31 AM
  4. Microserver N54L....or...>THIS<?
    By RaptorSA in forum PC Hardware and Gadgets
    Replies: 32
    Last Post: 11-07-2013, 09:48 AM
  5. Microserver Help
    By Mr.X in forum PC Hardware and Gadgets
    Replies: 12
    Last Post: 12-04-2012, 09:45 AM

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •