Join us now. It is free, and it takes less than 1 minute to register.
Register now
Subscribe to our daily newsletter. It is free, and it comes with many benefits.


+ Reply to Thread
Page 42 of 43 FirstFirst ... 32383940414243 LastLast
Results 616 to 630 of 638

Thread: MyBroadband forum problems

  1. #616
    Super Grandmaster
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    CPT
    Posts
    12,844

    Default

    'New Posts' not doing anything.
    Can browse the whole forum but new posts gets stuck.

  2. #617

    Default

    Very slow over last 30min or so... also getting 'corrupt content' errors

    Edit: Seems to be okay now
    Last edited by Temujin; 26-09-2017 at 10:13 AM.

  3. #618
    Super Grandmaster DrJohnZoidberg's Avatar
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Table View
    Posts
    19,535

    Default

    Just to let the mods know that the banner ads break every time I load up the forum. Not that I'm complaining

    If I force a browser refresh they show again until I open a new browser instance then they're broken again.

    Not sure why it happens, this is what it looks like:

    Quote Originally Posted by Zolani99 View Post
    The atheists won't be forced to bow their heads, they can just imagine themselves burning in hell.

  4. #619
    Super Grandmaster Johnatan56's Avatar
    Join Date
    Aug 2013
    Location
    Cape Town
    Posts
    15,536

    Default

    Quote Originally Posted by DrJohnZoidberg View Post
    Just to let the mods know that the banner ads break every time I load up the forum. Not that I'm complaining

    If I force a browser refresh they show again until I open a new browser instance then they're broken again.

    Not sure why it happens, this is what it looks like:

    Same.
    Quote Originally Posted by ChocolateBadger View Post
    Welcome to life. It's your life. Do what you want.
    http://www.speedtest.net/my-result/6136410418

  5. #620

    Default

    On which threads can competitions be found? I only see winners announced in the Announcement section yet where do I find the competitions?

    Thanks!

  6. #621
    Super Grandmaster Johnatan56's Avatar
    Join Date
    Aug 2013
    Location
    Cape Town
    Posts
    15,536

    Default

    All my devices running Firefox are having this issue:
    An error occurred during a connection to mybroadband.co.za. Invalid OCSP signing certificate in OCSP response. Error code: SEC_ERROR_OCSP_INVALID_SIGNING_CERT
    Chrome still accepts it it seems, so I can browse on that.

    Only way to access on FF currently is about:config disable security.ssl.enable_ocsp_stapling

    EDIT:
    The problem lies with Microsoft, whose servers (in layman's terms) send an expired assurance that their SSL certificate is still valid.
    Unfortunately it turns out that Firefox is the only browser checking for this on each secure https site it is loading.
    (whereas other browsers glance over that and only check for : https://en.wikipedia.org/wiki/Extend...on_Certificate)
    From: https://support.mozilla.org/en-US/questions/1161980
    Quote Originally Posted by ChocolateBadger View Post
    Welcome to life. It's your life. Do what you want.
    http://www.speedtest.net/my-result/6136410418

  7. #622
    Grandmaster Coasti's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Port Elizabeth
    Posts
    1,244

    Default

    Same problem here, when trying to view forums on Firefox I get a "no internet connection available" message.

  8. #623

    Default

    +1 same here
    Core Member, Johannesburg Area Wireless User Group.
    http://www.jawug.org.za/ - Because information should be free!
    http://www.wug.za.net - no wires, no limits

  9. #624

    Default

    Site is broke on Firefox. SSL invalid signed certificate.

    Had to go to "about:config" and disable ocsp stapling for Mybroadband to work in Firefox.

  10. #625

  11. #626

    Default

    Nope. ADSL Telkom.

  12. #627
    Super Grandmaster
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Durban
    Posts
    15,445

    Default

    Cleared cookies on Firefox thinking something was wrong with the browser
    My views are not cast in stone

  13. #628

    Default

    Same here with Firefox (no connection thing has been happening for quite a while and is bypassed by doing a refresh), however SEC_ERROR_OCSP_INVALID_SIGNING_CERT is a new problem and a showstopper in Firefox.


  14. #629
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    South Africa.
    Posts
    115

    Default

    Yip same, had to use safari to get into the forum.

  15. #630

    Default

    Just started working via FireFox again.
    Core Member, Johannesburg Area Wireless User Group.
    http://www.jawug.org.za/ - Because information should be free!
    http://www.wug.za.net - no wires, no limits

+ Reply to Thread
Page 42 of 43 FirstFirst ... 32383940414243 LastLast

Similar Threads

  1. Mybroadband forum login problems
    By rpm in forum Announcements
    Replies: 337
    Last Post: 15-03-2013, 02:50 PM
  2. MyBroadband the best forum on the Web?
    By Ekstasis in forum Off Topic
    Replies: 21
    Last Post: 27-08-2012, 12:04 PM
  3. How do you get a signature in the MyBroadband Forum?
    By Mr.CookieMonster in forum Off Topic
    Replies: 9
    Last Post: 29-10-2011, 06:42 PM
  4. MyBroadband Forum problems: 11 June 2011
    By rpm in forum Announcements
    Replies: 97
    Last Post: 03-08-2011, 03:32 PM
  5. Problems on MyBroadband
    By rpm in forum Announcements
    Replies: 2
    Last Post: 09-03-2009, 03:54 PM

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •