Join us now. It is free, and it takes less than 1 minute to register.
Register now
Subscribe to our daily newsletter. It is free, and it comes with many benefits.


+ Reply to Thread
Page 53 of 53 FirstFirst ... 3434950515253
Results 781 to 792 of 792

Thread: MyBroadband forum problems

  1. #781
    Super Grandmaster gregmcc's Avatar
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    United Kingdom
    Posts
    20,858
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Also had a few db errors in the last few mins.

  2. #782
    Grandmaster
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Kenilworth, Cape Town
    Posts
    3,291
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Quote Originally Posted by gregmcc View Post
    Also had a few db errors in the last few mins.
    I'm getting weird errors, seem to be HTTPS related...

    The following errors occurred with your submission
    Your submission could not be processed because you have logged in since the previous page was loaded.

    Please reload the window.

  3. #783
    Super Grandmaster Thor's Avatar
    Join Date
    Jun 2014
    Location
    Bellville
    Posts
    33,463
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Quote Originally Posted by Gordon_R View Post
    I'm getting weird errors, seem to be HTTPS related...
    Yea there cookie storage is broken. Site logs you out after minute or so.

  4. #784
    Administrator mariush's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    1,594
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Quote Originally Posted by Gordon_R View Post
    I'm getting weird errors, seem to be HTTPS related...
    Thanks for the alert. The issue was temporary and should be resolved. Please reply to this thread if you experience the problem again.

  5. #785
    Grandmaster
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Kenilworth, Cape Town
    Posts
    3,291
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Quote Originally Posted by mariush View Post
    Thanks for the alert. The issue was temporary and should be resolved. Please reply to this thread if you experience the problem again.
    I used to be able to access the forum using an older version of Internet Explorer. Have been completely unable to do so in the last 2 hours (works fine in Chrome though). Did the HTTPS certificate change perhaps?

    Edit: Something weird I see (in Chrome). Sometimes the User ID (LHS) gives Mentioned 0 Post(s) Tagged
    0 Thread(s), other times it gives the location. Some sort of bug...
    Last edited by Gordon_R; 02-05-2018 at 11:01 PM. Reason: Add text.

  6. #786
    Grandmaster Cius's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Johannesburg
    Posts
    3,941
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    I now get a notification similar to a private message whenever someone quotes me. While I like this new feature it also sends an email to me which I do not want.

    I checked my profile and see I have the setting: Don't receive Email Notification of new Private Messages

    set to on. Any idea how I turn off these emails? I don't mind getting the message pop up but don't want the email spam every time I get quoted.
    Those who do not learn from history are doomed to repeat it.

  7. #787
    Super Grandmaster Dave's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    34,332
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Quote Originally Posted by Cius View Post
    I now get a notification similar to a private message whenever someone quotes me. While I like this new feature it also sends an email to me which I do not want.

    I checked my profile and see I have the setting: Don't receive Email Notification of new Private Messages

    set to on. Any idea how I turn off these emails? I don't mind getting the message pop up but don't want the email spam every time I get quoted.
    It's happening to me as well. Got the first email notification last night.
    Quote Originally Posted by Chris_the_Brit View Post
    Yes I'm Australian.

  8. #788
    Administrator mariush's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    1,594
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    You can change the User Tagging notification settings in your UserCP (https://mybroadband.co.za/vb/usertag...action=options).

  9. #789
    Super Grandmaster Bryn's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    PE
    Posts
    12,130
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Quote Originally Posted by mariush View Post
    You can change the User Tagging notification settings in your UserCP (https://mybroadband.co.za/vb/usertag...action=options).
    So glad that MyBB finally has reply notifications. Thanks!

  10. #790
    Grandmaster
    Join Date
    Apr 2015
    Location
    JHB
    Posts
    2,489
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Started(for whatever reason) getting emails every friggin time someone quotes me but can't see anywhere to turn it off... would rather not add mybb to spam folder, but looking like I have no option

    Ah, nevermind, got from link above - under user setting, not general settings
    Last edited by Temujin; 03-05-2018 at 01:25 PM.
    *suffering from thin privilege - hangs head in shame*

  11. #791
    Super Grandmaster genetic's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    /\/\/\
    Posts
    23,372
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Quote Originally Posted by mariush View Post
    You can change the User Tagging notification settings in your UserCP (https://mybroadband.co.za/vb/usertag...action=options).
    Thanks for this!
    I believe posters are recognised by their sig... so I made one.

  12. #792
    Grandmaster
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Kenilworth, Cape Town
    Posts
    3,291
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    There is a separate thread in the Announcments forum: https://mybroadband.co.za/vb/showthr...on-MyBroadband

+ Reply to Thread
Page 53 of 53 FirstFirst ... 3434950515253

Similar Threads

  1. Mybroadband forum login problems
    By rpm in forum Announcements
    Replies: 337
    Last Post: 15-03-2013, 02:50 PM
  2. MyBroadband the best forum on the Web?
    By Ekstasis in forum Off Topic
    Replies: 21
    Last Post: 27-08-2012, 12:04 PM
  3. How do you get a signature in the MyBroadband Forum?
    By Mr.CookieMonster in forum Off Topic
    Replies: 9
    Last Post: 29-10-2011, 06:42 PM
  4. MyBroadband Forum problems: 11 June 2011
    By rpm in forum Announcements
    Replies: 97
    Last Post: 03-08-2011, 03:32 PM
  5. Problems on MyBroadband
    By rpm in forum Announcements
    Replies: 2
    Last Post: 09-03-2009, 03:54 PM

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •