Join us now. It is free, and it takes less than 1 minute to register.
Register now
Subscribe to our daily newsletter. It is free, and it comes with many benefits.


+ Reply to Thread
Page 54 of 64 FirstFirst ... 444505152535455565758 ... LastLast
Results 796 to 810 of 954

Thread: This is the Telkom LIT Android media box

  1. #796
    Super Grandmaster Icemanbrfc's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Cape Town
    Posts
    10,355

    Default

    Quote Originally Posted by thextr3m3 View Post
    Just purchased the TVC box , and for some reason the ethernet port doesn't work .. if i reboot the device i get a link light but once in the GUI is disappears , from the GUI i disable wifi and even if i reboot it does not activate the LAN port ..

    anyone have such a weird problem ? is there another setting page i can boot into ?
    Hard reset the device and see again
    The team were 9th in the Premier League in 2010 when they were sold to Venkys, they are now in the 3rd tier of English Football

    Blackburn Rovers

  2. #797

    Default

    this is weird ...
    hard reset makes no difference ...
    plugging the tvc into my primary mikrotik ,the Ethernet port works fine .. but plugging it into any other switch downstream ( other mikrotik / fortiap the link light goes out as soon as the setup moves to the network initialization section ...


    everything else in the house works flawlessly over Ethernet ...

    any other ideas please ....

  3. #798
    Super Grandmaster techead's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    by the mountain
    Posts
    11,777
    Blog Entries
    1

    Default

    Quote Originally Posted by thextr3m3 View Post
    this is weird ...
    hard reset makes no difference ...
    plugging the tvc into my primary mikrotik ,the Ethernet port works fine .. but plugging it into any other switch downstream ( other mikrotik / fortiap the link light goes out as soon as the setup moves to the network initialization section ...


    everything else in the house works flawlessly over Ethernet ...

    any other ideas please ....
    Thatís bloody weird, might be a faulty device. Can you not use it over Wi-Fi so long?

  4. #799
    Super Grandmaster Piesang's Avatar
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    In a Android close to Cape Town
    Posts
    8,218

    Default

    So witch version of DSTVNow doesn't have the Dimming issue?
    Samsung Galaxy Note 8
    Gear S
    Huawei P9 Lite
    Apple iPad Mini 2 Wifi & LTE

  5. #800

    Default

    Quote Originally Posted by Piesang View Post
    So witch version of DSTVNow doesn't have the Dimming issue?
    1.40.5. You have to click bottom right to have full screen

  6. #801
    Super Grandmaster Piesang's Avatar
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    In a Android close to Cape Town
    Posts
    8,218

    Default

    Quote Originally Posted by stiller26 View Post
    1.40.5. You have to click bottom right to have full screen
    Thanks. Will try that tomorrow morning.
    Samsung Galaxy Note 8
    Gear S
    Huawei P9 Lite
    Apple iPad Mini 2 Wifi & LTE

  7. #802

    Default

    Quote Originally Posted by Piesang View Post
    Thanks. Will try that tomorrow morning.
    I tried 1.30, but it gave me a loading error.

  8. #803

    Default

    Quote Originally Posted by nemisiz View Post
    1. Side Loaded apps don't display on home screen install Sideload Launcher from Google Play store
    - https://play.google.com/store/apps/d...launcher&hl=en
    I have a feeling that it's not the side loading, but rather that the APKs are for not Android TV. I can't think of one offhand - but try sideload an Android TV app ?

    Quote Originally Posted by nemisiz View Post
    5. Plex
    - No issues works fine from device store
    * Possible issue with multi channel sound DTS/Dolby pro+ ( Check on plex server for direct stream or if it is transcoding the stream.
    DD/DTS worked fine on mine ; I had an issue with TrueHD


    Quote Originally Posted by nemisiz View Post
    7. TV Setting Keeps crashing in settings
    I've mentioned this to the 'powers that be' and hopefully it'll be fixed.
    Jšgermeiʃter can fix that!

  9. #804

    Default

    anyone using this box and not on telkom? is this causing any issues?

    i take it the netflix is the sa version? anyone tried to run a vpn to access the us one?
    Do NOT construe anything I type as advice

  10. #805
    Super Grandmaster techead's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    by the mountain
    Posts
    11,777
    Blog Entries
    1

    Default

    Quote Originally Posted by milomak View Post
    anyone using this box and not on telkom? is this causing any issues?

    i take it the netflix is the sa version? anyone tried to run a vpn to access the us one?
    I side loaded Nord VPN successfully and was running Kodi with it connected to a USA server.

    Donít see why you canít do the same for Netflix?

    Iím not on Telkom ISP, using Vox although I am using a Telkom ADSL line

  11. #806

    Default

    Quote Originally Posted by thextr3m3 View Post
    this is weird ...
    hard reset makes no difference ...
    plugging the tvc into my primary mikrotik ,the Ethernet port works fine .. but plugging it into any other switch downstream ( other mikrotik / fortiap the link light goes out as soon as the setup moves to the network initialization section ...


    everything else in the house works flawlessly over Ethernet ...

    any other ideas please ....
    Check your lan cable ? Maybe it's a faulty or cross over which is not compatible ?

  12. #807
    Super Grandmaster techead's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    by the mountain
    Posts
    11,777
    Blog Entries
    1

    Default

    Is anyone else having issues with the side-loaded Netflix? (Downloaded from Netflix version 4.16.200147)

    It opens fine, and plays fine (aside from the stereo only annoyance) but when an episode of what you watching finishes it doesnít go to the next one... the app crashes. And if you try and skip manually then it crashes too!!

    Constantly have to relaunch which is getting annoying

  13. #808

    Default

    Quote Originally Posted by techead View Post
    Sounds weird, Iíll have to try that and will let you know.

    Just connecting to a network share or what?
    Yes. Not working for me.

  14. #809
    Super Grandmaster techead's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    by the mountain
    Posts
    11,777
    Blog Entries
    1

    Default

    Quote Originally Posted by techead View Post
    Is anyone else having issues with the side-loaded Netflix? (Downloaded from Netflix version 4.16.200147)

    It opens fine, and plays fine (aside from the stereo only annoyance) but when an episode of what you watching finishes it doesnít go to the next one... the app crashes. And if you try and skip manually then it crashes too!!

    Constantly have to relaunch which is getting annoying
    Example of what Iím referring to


  15. #810

    Default

    I want to buy a lit box today. Read through the forum stupid question but why do you have to sideload the apps if google play is available

+ Reply to Thread
Page 54 of 64 FirstFirst ... 444505152535455565758 ... LastLast

Similar Threads

  1. [S]Android 4k media player tv box
    By janplank in forum Classifieds - For Sale
    Replies: 2
    Last Post: 29-03-2016, 08:21 AM
  2. Android Media Player
    By ghoti in forum PC Hardware and Gadgets
    Replies: 8
    Last Post: 23-01-2013, 12:57 PM
  3. Android Media Streamers
    By Dolby in forum TV Services, including DStv, Video on Demand, Video Streaming
    Replies: 22
    Last Post: 05-04-2012, 12:14 AM
  4. USE android as a media remote for PS3
    By Mr Feesh in forum Android
    Replies: 0
    Last Post: 10-07-2011, 04:13 PM
  5. Best Android media players
    By rpm in forum Broadband and IT News
    Replies: 16
    Last Post: 23-03-2011, 01:51 AM

Tags for this Thread

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •