Join us now. It is free, and it takes less than 1 minute to register.
Register now
Subscribe to our daily newsletter. It is free, and it comes with many benefits.


+ Reply to Thread
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 17 of 17

Thread: 2 Landlines - 1 Address

  1. #16

    Default

    Quote Originally Posted by Geoff.D View Post
    Vumatel does! They terminate both fibre strands straight off.

    And when IF ever OpenServe finally do get to start delivering fibre in my area, that WILL be my requirement. I don't want them coming back ever.
    Is Vumatel good? got mail from them saying they just need 90 more people in my area to request fibre then they will start laying cables.

  2. #17
    Super Grandmaster
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Pretoria East
    Posts
    5,976

    Default

    Quote Originally Posted by DeathStrike View Post
    Is Vumatel good? got mail from them saying they just need 90 more people in my area to request fibre then they will start laying cables.
    Absolutely no idea . Don't like the way they mess up peoples driveways and paving but approve of the way and the material they use to terminate the fibre.

+ Reply to Thread
Page 2 of 2 FirstFirst 12

Similar Threads

  1. Landlines: The tech that just won't die [UK article]
    By Nod in forum Broadband and IT News
    Replies: 0
    Last Post: 26-01-2015, 08:08 AM
  2. Landlines versus cellphones in SA
    By jes in forum Broadband and IT News
    Replies: 16
    Last Post: 24-06-2014, 11:55 AM
  3. When vodacom activated CLI from landlines?
    By marine1 in forum Do you remember?
    Replies: 0
    Last Post: 25-04-2012, 04:07 AM
  4. Neotel uses Telkom landlines?
    By BobJones in forum ADSL and VDSL Discussions
    Replies: 5
    Last Post: 17-01-2007, 09:27 PM
  5. Replies: 4
    Last Post: 06-07-2006, 12:01 AM

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •