Join us now. It is free, and it takes less than 1 minute to register.
Register now
Subscribe to our daily newsletter. It is free, and it comes with many benefits.


+ Reply to Thread
Results 1 to 10 of 10

Thread: MTN Not registered on network error

  1. #1

    Default MTN Not registered on network error

    Hi,

    I am having trouble making phone calls because my phone says it's "not registered on the network."

    Is anyone else having this problem?

    There doesn't seem to be an appropriate answer on the 083 135 number. I don't know how to get help with this problem. It's really irritating that there is no troubleshoot option on their site / call centre.

    I've tried putting the phone into and out of aeroplane mo, rebooting the phone and resetting all network settings to no avail

    I'd really appreciate it if somebody knew how I could contact MTN?

  2. #2

    Default

    Might help saying in which part of CPT you're in.
    Have you tried the SIM in another phone?

  3. #3
    Super Grandmaster Ho3n3r's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Centurion, Pretoria
    Posts
    14,527

    Default

    I had that when my IMEI corrupted somehow.

    Like IOPS suggested, try the sim card in another phone.
    Handtekening

  4. #4

    Default

    Quote Originally Posted by 'Dinger View Post
    Hi,

    I am having trouble making phone calls because my phone says it's "not registered on the network."

    Is anyone else having this problem?

    There doesn't seem to be an appropriate answer on the 083 135 number. I don't know how to get help with this problem. It's really irritating that there is no troubleshoot option on their site / call centre.

    I've tried putting the phone into and out of aeroplane mo, rebooting the phone and resetting all network settings to no avail

    I'd really appreciate it if somebody knew how I could contact MTN?
    I had this with an Afrihost SIM, they had to replace it with a new one, I assume they did a sim swap.
    50MB MTN FTTH

  5. #5

    Default

    also getting this today, maybe there's something wrong with MTN

  6. #6
    Grandmaster
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Johannesburg
    Posts
    3,665

    Default

    Itís strange, Iím on Telkom Mobile and Iím also having issues, even when forcing to connect to MTN I get No Service.

  7. #7

    Default

    Same problem here
    I can't roam on MTN.
    Cape Town

  8. #8

    Default

    JBay mtn also dead.Have to stand on the house roof to get helkom.

  9. #9

    Default

    Quote Originally Posted by inanabhay View Post
    also getting this today, maybe there's something wrong with MTN
    This is a different issue. Telkom have acknowledged that there is a problem on their network for at least a week now.
    You need to log a call to rectify it. They are saying approx about 9 days to resolve.
    I just logged a call with them and have demanded my contract fees back as they are only delivering a partial service.

  10. #10

    Default

    Mtn roaming working again

+ Reply to Thread

Similar Threads

  1. CellC Not registered on network error
    By fastesthamster in forum Cell C Broadband and Mobile Internet | LTE, HSPA+, 3G, EDGE, GPRS and BIS
    Replies: 5
    Last Post: 14-12-2017, 11:55 AM
  2. Replies: 9
    Last Post: 01-09-2014, 04:00 PM
  3. "Not registered on network" error
    By HiltonP in forum Android
    Replies: 10
    Last Post: 09-09-2013, 04:08 PM
  4. Cell C - Not Registered on Network error?!
    By HiToKiRi in forum Cell C Broadband and Mobile Internet | LTE, HSPA+, 3G, EDGE, GPRS and BIS
    Replies: 9
    Last Post: 05-09-2013, 09:14 AM
  5. Replies: 10
    Last Post: 28-01-2009, 08:31 AM

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •