Join us now. It is free, and it takes less than 1 minute to register.
Register now
Subscribe to our daily newsletter. It is free, and it comes with many benefits.


+ Reply to Thread
Results 1 to 13 of 13

Thread: Use in iPad

  1. #1
    Grandmaster
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Port Elizabeth
    Posts
    1,021
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Use in iPad

    Hi All, can anyone advise me if I can use in my iPad. I currently use Axxess?

  2. #2
    Master
    Join Date
    Oct 2012
    Location
    Eastrand
    Posts
    923
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    You need to rephrase your question.
    Soooo, where do you see yourself in five years?

  3. #3
    Super Grandmaster SauRoNZA's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Cape Town
    Posts
    26,442
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Quote Originally Posted by namzsteve View Post
    You need to rephrase your question.
    Wants to know if he can use a RAIN Sim in iPad.

    To answer OP yes the MOBILE Sims should work fine, the Fixed LTE one's won't.

  4. #4
    Master
    Join Date
    Aug 2016
    Posts
    976
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Quote Originally Posted by SauRoNZA View Post
    Wants to know if he can use a RAIN Sim in iPad.

    To answer OP yes the MOBILE Sims should work fine, the Fixed LTE one's won't.
    By God! how did you work that out from that?

    This is like Lassie informing everyone that little timmy has fallen down the well.

  5. #5
    Master
    Join Date
    Dec 2017
    Posts
    636
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Quote Originally Posted by Nithan15 View Post
    By God! how did you work that out from that?

    This is like Lassie informing everyone that little timmy has fallen down the well.
    I guess he has the incomp2english translator plugin

  6. #6
    Grandmaster
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Pretoria
    Posts
    4,597
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Quote Originally Posted by SauRoNZA View Post
    Wants to know if he can use a RAIN Sim in iPad.

    To answer OP yes the MOBILE Sims should work fine, the Fixed LTE one's won't.
    The power of deduction. You get reps for this.

  7. #7
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2018
    Location
    Johannesburg
    Posts
    4
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Still scratching my head trying to figure out how @SauRoNZA worked that out!!

  8. #8
    Master
    Join Date
    Dec 2017
    Posts
    636
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Quote Originally Posted by JulianEarl View Post
    Still scratching my head trying to figure out how @SauRoNZA worked that out!!
    Well it was posted in the Rain LTE section obviously

  9. #9
    Master
    Join Date
    Sep 2016
    Location
    Konohagakure
    Posts
    939
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Quote Originally Posted by SauRoNZA View Post
    Wants to know if he can use a RAIN Sim in iPad.

    To answer OP yes the MOBILE Sims should work fine, the Fixed LTE one's won't.
    +rep
    [You're out there, wearing that goofy thing, lightin' up cars, calling yourself the Shocker! "I'm the Shocker! I shock people! What is this, Pro Wrestling?"]

  10. #10
    Super Grandmaster SauRoNZA's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Cape Town
    Posts
    26,442
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Either I’ve been in customer support too long or you guys are very strange.

  11. #11
    Senior Member
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    230
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    I am using a rain sim in an iPad mini 2. This setup even works well as a hotspot for a raspberry pi.

    Is the answer complete enough for an incomplete question?

  12. #12
    Grandmaster
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    3,876
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Quote Originally Posted by namzsteve View Post
    You need to rephrase your question.
    He wants to know if he can use Rain (SIM) in his iPad. He's currently using several axes for some reason. He can have mine if he needs a spare?

  13. #13
    Grandmaster
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Port Elizabeth
    Posts
    1,021
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Thanks guys, apologies if my post did not make sense.

+ Reply to Thread

Similar Threads

  1. iPad 4, iPad Mini prices and launch windows for South Africa
    By Jan in forum Broadband and IT News
    Replies: 68
    Last Post: 09-12-2012, 08:21 AM
  2. Replies: 4
    Last Post: 29-01-2011, 07:01 AM
  3. Replies: 1
    Last Post: 29-01-2011, 03:05 AM
  4. (long Shot) Swap my IPad 16gb Wifi for 3g Ipad plus cash: Classifieds
    By mybb.bot in forum Classifieds - For Sale
    Replies: 0
    Last Post: 18-08-2010, 08:20 PM

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •