Join us now. It is free, and it takes less than 1 minute to register.
Register now
Subscribe to our daily newsletter. It is free, and it comes with many benefits.


+ Reply to Thread
Results 1 to 5 of 5

Thread: cant register on network

  1. #1
    Member
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    21
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Question cant register on network

    Hey guys so I got my sim and got the welcome email and my free days are starting to count down, However, I am unable to connect to rains network.

    I am quite far out of their coverage map however my phone is showing their network when I do a search I see "Rain" and "65519", I popped in the sim and its not connecting to the network when i try to manualy connect to any of them i get the error message "Failed to register on network.

    I think this could be due to weak signal correct and not some underlying issue with rain not actively activating my sim.
    I will need to wait till next weekend before I will be in the range of a tower to test.

    In my case do you think it would be worth trying to get a modem with a yagi to connect even if i get 4 meg I would be happy?

  2. #2
    Super Grandmaster
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    ♫SyNoNyM♫
    Posts
    46,493
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Which sim did you apply for?
    The_Librarian:V have a sexy voice
    Ockie:She does actually........................for a woman.

  3. #3
    Member
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    21
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    this was the data sim on their website.

  4. #4
    Super Grandmaster
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    ♫SyNoNyM♫
    Posts
    46,493
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Quote Originally Posted by riaan199 View Post
    this was the data sim on their website.
    If its the fixed LTE sim card then it works in only certain modem. I think there is a list on their site.


    If you ordered the mobile sim you can use it in any mobile phone that is 4G.
    The_Librarian:V have a sexy voice
    Ockie:She does actually........................for a woman.

  5. #5
    Member
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    21
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Quote Originally Posted by Venomous View Post
    If its the fixed LTE sim card then it works in only certain modem. I think there is a list on their site.


    If you ordered the mobile sim you can use it in any mobile phone that is 4G.
    This is not a fixed LTE this is the prepaid sim from their website using on S8.
    I think my signal may just be to weak to connect/register.

+ Reply to Thread

Similar Threads

  1. Rain LTE-A, can't register on network
    By Lucasingels in forum Rain LTE-A and Mobile Data
    Replies: 8
    Last Post: 12-12-2017, 09:41 AM
  2. Galaxy Note 2 won't register on network
    By ros_b in forum Android
    Replies: 9
    Last Post: 13-09-2015, 11:29 PM
  3. Samsung Galaxy S5 cannot register on network but can browse the internet
    By Marcelo280289 in forum Questions and Answers, Problems and Solutions
    Replies: 3
    Last Post: 19-03-2015, 07:30 AM
  4. Replies: 142
    Last Post: 21-11-2007, 05:46 AM
  5. The Register
    By The_Unbeliever in forum Off Topic
    Replies: 23
    Last Post: 31-08-2007, 02:36 PM

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •