Join us now. It is free, and it takes less than 1 minute to register.
Register now
Subscribe to our daily newsletter. It is free, and it comes with many benefits.


+ Reply to Thread
Results 1 to 3 of 3

Thread: Telkom mobile free to landlines

  1. #1
    Member
    Join Date
    Jun 2018
    Posts
    20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Telkom mobile free to landlines

    So some landline numbers work without having airtime and others dont (You have insufficient airtime...). Can someone explain this to me?

  2. #2
    Super Grandmaster supersunbird's Avatar
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Garsfontein, Pretoria
    Posts
    42,758
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Quote Originally Posted by solantis View Post
    So some landline numbers work without having airtime and others dont (You have insufficient airtime...). Can someone explain this to me?
    Those landlines are not Telkom landlines anymore (ported to VOIP providers for example).
    Sign up to the below and enjoy much less marketing calls:
    https://www.nationaloptout.org

  3. #3
    Super Grandmaster isie's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Second star to the right and straight on 'til morning
    Posts
    9,266
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Quote Originally Posted by supersunbird View Post
    Those landlines are not Telkom landlines anymore (ported to VOIP providers for example).
    this ^
    its free only to Telkom landlines
    Some times the internet is so slow, it would be faster to just fly to Google's headquarters and ask them this $h1t in person.!

+ Reply to Thread

Similar Threads

  1. Accountancy giant PwC hangs up on landlines in mobile move (UK)
    By schumi in forum Broadband and IT News
    Replies: 4
    Last Post: 04-07-2018, 04:25 AM
  2. Cannot receive calls from Telkom landlines
    By Sherbang in forum Vodacom Mobile Data
    Replies: 14
    Last Post: 30-03-2015, 09:58 AM
  3. Replies: 16
    Last Post: 28-10-2014, 09:23 AM
  4. Neotel uses Telkom landlines?
    By BobJones in forum ADSL and VDSL Discussions
    Replies: 5
    Last Post: 17-01-2007, 09:27 PM
  5. Replies: 9
    Last Post: 17-05-2006, 03:13 AM

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •