Recent content by sn0rbaard

  1. S

    Aramex global shopper

    My parcel has been stuck in Johannesburg for 4 weeks and after numerous emails someone just shrugged it off "oh it's at customs". And this is on Flex after already paying R5722 for shipping. Johannesburg, South Africa 02/25/2021 15:35 Under processing at operations facility
  2. S

    Cool Ideas Fibre ISP – Feedback Thread 3

    Thanks for taking the time to respond and you make some good points. Just want to add that some recent firmware versions on ER-X has had known issues, but my current version has been stable since the beginning of the year. My ER-X is on backup battery and on a pure sine inverter so quite well...
  3. S

    Cool Ideas Fibre ISP – Feedback Thread 3

    I think I have found the issue and fixed it.
  4. S

    Cool Ideas Fibre ISP – Feedback Thread 3

    I'm starting to think something is flaky with my router. Left is pc directly into ONT, on the right is through the router. Thoughts?
  5. S

    Cool Ideas Fibre ISP – Feedback Thread 3

    No I've been running v 2.0.8 without issues for at least 6+ months and I haven't changed anything on the router in weeks, it currently has an uptime of 4 months which I am proud of but I suppose I have to give it a reboot to see if it makes a difference
  6. S

    Cool Ideas Fibre ISP – Feedback Thread 3

    Changed cable with a temporary one through a switch into another port on the ER-X and the 192.168.1.1 packet loss went away, however the latency spikes every couple minutes remains
  7. S

    Cool Ideas Fibre ISP – Feedback Thread 3

    My pc is connected to Ubiquiti ER-X via gigabit ethernet. It is weird though to see packet loss to 192.168.1.1 isn't it?
  8. S

    Cool Ideas Fibre ISP – Feedback Thread 3

    Not sure, everything was stable for the past 4 months (nothing changed and it is my router uptime) and it started happening yesterday. I get the same when I run ping directly on my router Also about FNO in my area, not sure when the free speed upgrades were downgraded but while we were bumped...
  9. S

    Cool Ideas Fibre ISP – Feedback Thread 3

    No I never lose any connection, not physically nor ingame, only increased lag/latency. My pc is connected to Ubiquiti ER-X via gigabit ethernet.
  10. S

    Cool Ideas Fibre ISP – Feedback Thread 3

    Hi @PBCool - Still happening for a short while every 5 minutes or so. Please let me know if you need any further info thanks.
  11. S

    Cool Ideas Fibre ISP – Feedback Thread 3

    @PBCool Been having ping spikes since late yesterday afternoon, every minute or two for like 10-20 seconds, normal 20 ping shooting up to 400, same thing also happens on EU and on different servers tested. There don't seem to be packet loss. Somerset West area, on SADV. Any advice whats up?
  12. S

    Sansui WiFi Smart Plugs

    Has anyone been able to flash Tasmota on these with tuya-convert?
  13. S

    Cool Ideas Fibre ISP – Feedback Thread 2

    PPPoE just reconnected again.
  14. S

    Cool Ideas Fibre ISP – Feedback Thread 2

    @PBCool our fibre has been off in our estate, De Velde, since 00:15. I have not been made aware of any scheduled maintenance. Is SADV to blame again?
  15. S

    Cool Ideas Fibre ISP – Feedback Thread 2

    PPPoE reconnected back online. Thanks.
Top