ShowMax is streaming in Full HD on the DStv Explora

Chevron

Serial breaker of phones
Joined
Oct 2, 2007
Messages
25,904
While this is good, I feel 5.1 Audio is more important for a home theatre.
 

WaxLyrical

Honorary Master
Joined
Oct 20, 2011
Messages
19,305
I bit convenient I'd say since DSTV owns Showmax.
Should've started with other devices to show credibility.
 

TwilightWalker

Well-Known Member
Joined
Apr 1, 2009
Messages
242
I bit convenient I'd say since DSTV owns Showmax.
Should've started with other devices to show credibility.
Nothing wrong with getting it working on "your own hardware" first, less obstacles and red tape.

And hopefully this can be a step in the right direction with Showmax replacing DSTV, combining it with a sports streaming service down the raod at a R300 price point and it would be close to perfect.

Okay, I'm done with my fantasy world of an affordable, quality, content rich streaming service, back to the real world.
 

Insint

Expert Member
Joined
Apr 6, 2010
Messages
1,371
Create a Windows 10 App please. The browser experience is not what is should be.
 

Thor

Honorary Master
Joined
Jun 5, 2014
Messages
37,182
Nothing wrong with getting it working on "your own hardware" first, less obstacles and red tape.

And hopefully this can be a step in the right direction with Showmax replacing DSTV, combining it with a sports streaming service down the raod at a R300 price point and it would be close to perfect.

Okay, I'm done with my fantasy world of an affordable, quality, content rich streaming service, back to the real world.
Have some reps
 

Vegeta

Executive Member
Joined
Oct 17, 2007
Messages
8,177
Huh? So you stream using the decoder? I didn't know this, do you have to use adsl data for this or does it go through the dish?
 

McT

The Humble Scot!
Joined
May 19, 2009
Messages
35,644
Streaming HD content on a DSTV Explora is a little pointless if you are wanting to watch it later. It would be particularly painful if it is the new Explora, whose HDD can hold less content than first generation (?) Explora.
 

McT

The Humble Scot!
Joined
May 19, 2009
Messages
35,644
Huh? So you stream using the decoder? I didn't know this, do you have to use adsl data for this or does it go through the dish?
To access ShowMax on an Explora, the decoder needs to be connected to the Internet.
DSL or Fibre only.
 

Soul Assassin

Executive Member
Joined
Mar 27, 2006
Messages
9,307
Streaming HD content on a DSTV Explora is a little pointless if you are wanting to watch it later. It would be particularly painful if it is the new Explora, whose HDD can hold less content than first generation (?) Explora.
I don't follow.

You're streaming it not saving it on the HDD to watch later.
 

SauRoNZA

Honorary Master
Joined
Jul 6, 2010
Messages
33,685
While this is good, I feel 5.1 Audio is more important for a home theatre.
That and subtitles!

It's also a bit dof to have this on the DSTV based devices when I'm sure most Showmax customers are using everything else.
 

Soul Assassin

Executive Member
Joined
Mar 27, 2006
Messages
9,307
I completely forgot I had a Showmax voucher until just now and it expired the 31st of January, I'm really curious to see their version of 1080P.
 

SeRpEnT

Expert Member
Joined
Feb 15, 2008
Messages
4,071
I bet the file sizes will be huuuuuuuge (if you chose to download 1st and not stream). DSTV's 1080i movie file sizes are much bigger than their pirate counterparts...
 
Top