Encoded text when I forward from Gmail

Cara

Expert Member
Joined
Dec 3, 2004
Messages
2,082
I've just moved to Cell C using a BlackBerry, when I try to forward or reply to an email the text is encoded (see below).

I went to the Cell C shop but they couldn't assist.

Does anybody know how I can fix it? I'm using a Gmail account.

Sample of text that people receive:

Content-Type: multipart/alternative; boundary="part7281-boundary-1590968982-575631274"
MIME-Version: 1.0


--part7281-boundary-1590968982-575631274
Content-Transfer-Encoding: base64
Content-Type: text/plain; charset="Windows-1252"

DQpTZW50IGZyb20gbXkgQmxhY2tCZXJyea4NCg0KLS0tLS1PcmlnaW5hbCBNZXNzYWdlLS0tLS0N
CkZyb206IERhbGUgTWF4d2VsbCA8ZGFsZUBvbmxpbmVzaG9wcGluZy5jby56YT4NClNlbmRlcjog
ZGhtYXh3ZWxsQGdtYWlsLmNvbQ0KRGF0ZTogU2F0LCAxMyBPY3QgMjAxMiAwOTowNjo1MiANClRv
OiA8Y2FyYUBteWJyb2FkYmFuZC5jby56YT4NClN1YmplY3Q6IHJhdGUgY2FyZA0KDQpIaQ0KDQpQ
bGVhc2UgYW4geW91IHNlbmQgbWUgeW91ciByYXRlIGNhcmQNCg0KUmVnYXJkcw0KDQpEYWxlIE1h
eHdlbGwNCkNlbGwgOiAwODM0NDE2Mjk2DQoNCg==

--part7281-boundary-1590968982-575631274
Content-Transfer-Encoding: base64
Content-Type: text/html; charset="Windows-1252"
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--part7281-boundary-1590968982-575631274--
 

Cell_C

Cell C Representative
Company Rep
Joined
Sep 7, 2010
Messages
3,539
I've just moved to Cell C using a BlackBerry, when I try to forward or reply to an email the text is encoded (see below).

I went to the Cell C shop but they couldn't assist.

Does anybody know how I can fix it? I'm using a Gmail account.

Sample of text that people receive:

Content-Type: multipart/alternative; boundary="part7281-boundary-1590968982-575631274"
MIME-Version: 1.0


--part7281-boundary-1590968982-575631274
Content-Transfer-Encoding: base64
Content-Type: text/plain; charset="Windows-1252"

DQpTZW50IGZyb20gbXkgQmxhY2tCZXJyea4NCg0KLS0tLS1PcmlnaW5hbCBNZXNzYWdlLS0tLS0N
CkZyb206IERhbGUgTWF4d2VsbCA8ZGFsZUBvbmxpbmVzaG9wcGluZy5jby56YT4NClNlbmRlcjog
ZGhtYXh3ZWxsQGdtYWlsLmNvbQ0KRGF0ZTogU2F0LCAxMyBPY3QgMjAxMiAwOTowNjo1MiANClRv
OiA8Y2FyYUBteWJyb2FkYmFuZC5jby56YT4NClN1YmplY3Q6IHJhdGUgY2FyZA0KDQpIaQ0KDQpQ
bGVhc2UgYW4geW91IHNlbmQgbWUgeW91ciByYXRlIGNhcmQNCg0KUmVnYXJkcw0KDQpEYWxlIE1h
eHdlbGwNCkNlbGwgOiAwODM0NDE2Mjk2DQoNCg==

--part7281-boundary-1590968982-575631274
Content-Transfer-Encoding: base64
Content-Type: text/html; charset="Windows-1252"

PCFET0NUWVBFIGh0bWwgUFVCTElDICItLy9XM0MvL0RURCBIVE1MIDQuMCBUcmFuc2l0aW9uYWwv
L0VOIj48aHRtbD48aGVhZD48bWV0YSBjb250ZW50PSJ0ZXh0L2h0bWw7IGNoYXJzZXQ9dXRmLTgi
IGh0dHAtZXF1aXY9IkNvbnRlbnQtVHlwZSI+PC9oZWFkPjxib2R5PjxkaXY+U2VudCBmcm9tIG15
IEJsYWNrQmVycnmuPC9kaXY+PGhyLz48ZGl2PjxiPkZyb206IDwvYj4gRGFsZSBNYXh3ZWxsICZs
dDtkYWxlQG9ubGluZXNob3BwaW5nLmNvLnphJmd0Ow0KPC9kaXY+PGRpdj48Yj5TZW5kZXI6IDwv
Yj4gZGhtYXh3ZWxsQGdtYWlsLmNvbQ0KPC9kaXY+PGRpdj48Yj5EYXRlOiA8L2I+U2F0LCAxMyBP
Y3QgMjAxMiAwOTowNjo1MiArMDIwMDwvZGl2PjxkaXY+PGI+VG86IDwvYj4mbHQ7Y2FyYUBteWJy
b2FkYmFuZC5jby56YSZndDs8L2Rpdj48ZGl2PjxiPlN1YmplY3Q6IDwvYj5yYXRlIGNhcmQ8L2Rp
dj48ZGl2Pjxici8+PC9kaXY+SGkgPGJyPjxicj5QbGVhc2UgYW4geW91IHNlbmQgbWUgeW91ciBy
YXRlIGNhcmQ8YnI+PGJyPlJlZ2FyZHM8YnI+PGJyPkRhbGUgTWF4d2VsbDxicj5DZWxsIDogMDgz
NDQxNjI5Njxicj4NCg0KPC9ib2R5PjwvaHRtbD4=

--part7281-boundary-1590968982-575631274--


good day

please PM me your details so that i can assist

regards,
bas
 

Cara

Expert Member
Joined
Dec 3, 2004
Messages
2,082
no problem cara , i am glad that i could assist

regards,
bas

Bas, thanks a bunch for helping me out so quickly.

Emails are working like a charm now.

Super impressed with the quick feedback and resolution of the problem - I hope they give you a staff member of the month award :).
 

ElecEng

Senior Member
Joined
Jun 8, 2011
Messages
566
what caused this, i have experienced thus before and found an online mime decoder and got my attachments out of it.
 
Top