[RELEASE] DStv Now KODI Add-on

BurgBoy

Active Member
Joined
Aug 3, 2014
Messages
48
Just tried mine now on kodi for windows and it asked to install new widewine drm. After that it plays fine.
On windows it is fine,the problem is only on Android for me.Updating the widevine does not help
 

Bikerbob

Active Member
Joined
Aug 15, 2019
Messages
40
Have not tested my side yet (no-one complaned so far) but do i just update within that app settings ?

Mine did it automatically when I tried to play a channel. I logged in and out a few times before it did it though.
 

Jettafreak

Active Member
Joined
Apr 22, 2014
Messages
72
Did anyone mange to fix the "Failed to parse access token. You may need to logout and then login again" error?
 

enerdude

Expert Member
Joined
Jan 10, 2009
Messages
1,686
Did anyone mange to fix the "Failed to parse access token. You may need to logout and then login again" error?
Yeah mine usually fixes itself. Logging out and back in never solves it for me. It is usually when dstv is down / doing maintenance and it happens more often to me after midnight.
 

enerdude

Expert Member
Joined
Jan 10, 2009
Messages
1,686
It's been two days already.
Then something else is wrong. Have you tried uninstalling, then confirm removing all settings, reinstall, then go to settings and manually install widewine and lastly login and see then?
 

js9241698

Active Member
Joined
Apr 9, 2019
Messages
81
Looks like Login is broken.
I'll take a look when I get a chance

@enerdude
Have you tried logout and re-login?

@Jettafreak
Have you tried their Android app?
Logout on that and see if you can login

If that works and this add-on doesn't - then it needs updating.
 
Last edited:

Jettafreak

Active Member
Joined
Apr 22, 2014
Messages
72
Looks like Login is broken.
I'll take a look when I get a chance

@enerdude
Have you tried logout and re-login?

@Jettafreak
Have you tried their Android app?
Logout on that and see if you can login

If that works and this add-on doesn't - then it needs updating.
Hi @js9241698, I can not check my app as my device is still linked to another account, forgot the email for that a account created a new one and never asked dstv to remove device id.
 

Jettafreak

Active Member
Joined
Apr 22, 2014
Messages
72
Then something else is wrong. Have you tried uninstalling, then confirm removing all settings, reinstall, then go to settings and manually install widewine and lastly login and see then?
Did all that still not working
 

BurgBoy

Active Member
Joined
Aug 3, 2014
Messages
48
Looks like Login is broken.
I'll take a look when I get a chance

@enerdude
Have you tried logout and re-login?

@Jettafreak
Have you tried their Android app?
Logout on that and see if you can login

If that works and this add-on doesn't - then it needs updating.
My Dstv now app is working perfectly,add on on pc also working,running 0.10.2 on the pc.Android box & phone not working & both running version 0.11.2 of the add on
 

enerdude

Expert Member
Joined
Jan 10, 2009
Messages
1,686
Looks like Login is broken.
I'll take a look when I get a chance

@enerdude
Have you tried logout and re-login?

If that works and this add-on doesn't - then it needs updating.
Yes mine never stopped working cause I was logged in. I logged out on my kodi (windows) now and getting the 'cannot parse token' when trying to login. I have found in the past to rather not logout when the addon instruct you to do so cause it is usually a problem on dstv's side, especially after midnight SA time.

Works fine for me on the android app, so yeah must be the addon that needs updating.
 

skeadster

Well-Known Member
Joined
Aug 6, 2013
Messages
137
I'm getting the same "Failed to parse access token" on a fresh kodi install, (installed on Ubuntu 18.04). Made sure all dependencies were met and installed Widevine, I also ensured that credentials worked on web and android app. There is only one device now registered on my account. Kodi addon I'm using is 0.11.2.
 

BurgBoy

Active Member
Joined
Aug 3, 2014
Messages
48
@BurgBoy
On the 10.2 version, did you logout and try logging in again?
I tried 10.2 and still couldn't login...
I'm scared to logout on the pc,as it is the device i spend most of my time watching sports on.Will check it when i get home tonight.
 
Top