Web Squad ISP

cobusv

Senior Member
Joined
Jul 8, 2012
Messages
727
i have also noticed that my pings to 1.1.1.1 has been somewhat wonky the last day or weirdly started at exactly midnight

1590599921583.png
 

DarkSt0rm

Well-Known Member
Joined
Dec 4, 2017
Messages
286
does not look to me like this is an issue that is on the websquad network to be honest
Oh its quite probably not, but can't I just have 1 raid night where I'm not playing with like 2000ms due to something breaking somewhere? Too much to ask for? :sob:

1590601563268.png
1590601581259.png
 
Last edited:

Zodiak

Senior Member
Joined
Sep 2, 2009
Messages
706
Something is going wonky again tonight. Youtube videos just stopping halfway through
 

daelm

Well-Known Member
Joined
Nov 27, 2009
Messages
483
yep. i lost all connectivity around 18h00 yesterday, and again around 23h00. intermittent this morning.
 

websquadza

WebSquad
Joined
Mar 26, 2018
Messages
1,286
Something is going wonky again tonight. Youtube videos just stopping halfway through
Did you by any chance collect any traces? Google issues need to be tracked separately as they are experiencing issues on their local caches. That said, everything came back up in JHB yesterday and traffic flow has been good - so any info will help.
 

Senshi

Well-Known Member
Joined
Mar 15, 2005
Messages
402
2nd time in the last half an hour where my overwatch connection just goes 300+ ms and nearly 50% packet loss.

Getting this randomly since last night as well, all my streams/youtube/games just disconnect, massive packet loss for a few minutes, then comes back.

Unsure where the problem lies but starting to seriously lose my patience with this problem.

EDIT: This is not just internationally, it seems to be affecting local traffic as well as my VPN to work drops and I lose connection to all open streams (youtube which I believe has a local CDN) etc.

@websquadza please could you investigate?
 

Attachments

Last edited:

Senshi

Well-Known Member
Joined
Mar 15, 2005
Messages
402
Okay, so doing some comparisons between my home connection and work (both Fibre, different ISP's, different FNO's), issue (at least with Battlenet/Overwatch) seems to be with the below 2 hops :

ae1-br01-eqld5.as57976.net
et-0-0-2-br02-eqam1.as57976.net
 

Senshi

Well-Known Member
Joined
Mar 15, 2005
Messages
402
Same thing happened again, all my twitch streams died, packet loss in game followed by ping spikes.

Sigh.
 
Top