[RELEASE] DStv Now KODI Add-on

milomak

Honorary Master
Joined
May 23, 2007
Messages
12,571
error message i am getting


the log
Code:
2021-12-01 22:33:40.959 T:11137    INFO <general>: CActiveAESink::OpenSink - initialize sink
2021-12-01 22:33:40.961 T:11137    INFO <general>: PulseAudio: Opened device Default in pcm mode with Buffersize 150 ms Periodsize 50 ms
2021-12-01 22:33:42.936 T:11175    INFO <general>: initializing python engine.
2021-12-01 22:34:03.608 T:11175    INFO <general>: CPythonInvoker(2, /home/milomak/.kodi/addons/plugin.video.dstv.now/default.py): script successfully run
2021-12-01 22:34:03.609 T:11123    INFO <general>: VideoPlayer::OpenFile: plugin://plugin.video.dstv.now/?_=play_channel&_play=1&id=TS2&_is_live=1&_noresume=.pvr
2021-12-01 22:34:03.609 T:12093    INFO <general>: Creating InputStream
2021-12-01 22:34:03.609 T:12093    INFO <general>: AddOnLog: inputstream.adaptive: SetVideoResolution (1920 x 1080)
2021-12-01 22:34:08.976 T:12093    INFO <general>: AddOnLog: inputstream.adaptive: Successfully parsed manifest file. #Periods: 1, #Streams in first period: 3, Type: live, Download speed: 79441004.2002 Bytes/s
2021-12-01 22:34:09.322 T:12093   ERROR <general>: CCurlFile::FillBuffer - Failed: HTTP returned error 400
2021-12-01 22:34:09.322 T:12093   ERROR <general>: CCurlFile::Open failed with code 400 for http://127.0.0.1:51627/https://license.dstv.com/widevine/getLicense?CrmId=afl&AccountId=afl&ContentId=TS2&SessionId=4D7792578B6808C9&Ticket=1BB3967173435423:
                                                 
2021-12-01 22:34:09.322 T:12093   ERROR <general>: AddOnLog: inputstream.adaptive: License server returned failure
2021-12-01 22:34:09.322 T:12093   ERROR <general>: AddOnLog: inputstream.adaptive: License update not successful (no keys)
2021-12-01 22:34:09.337 T:12093   ERROR <general>: AddOnLog: inputstream.adaptive: Initialize failed (SingleSampleDecrypter)
2021-12-01 22:34:09.340 T:12093   ERROR <general>: CVideoPlayer::OpenInputStream - error opening [plugin://plugin.video.dstv.now/?_=play_channel&_play=1&id=TS2&_is_live=1&_noresume=.pvr]
2021-12-01 22:34:09.340 T:12093    INFO <general>: CVideoPlayer::OnExit()
2021-12-01 22:34:09.340 T:12093    INFO <general>: ADDON: Dll Destroyed - InputStream Adaptive
2021-12-01 22:34:09.376 T:11123    INFO <general>: CVideoPlayer::CloseFile()
2021-12-01 22:34:09.378 T:11123    INFO <general>: VideoPlayer: waiting for threads to exit
2021-12-01 22:34:09.378 T:11123    INFO <general>: VideoPlayer: finished waiting

was working a day or two ago

debian sid and kodi 19.3

edit - is dstv now counting the browser towards the streaming limit?
 
Last edited:

therealace

Well-Known Member
Joined
Jan 17, 2018
Messages
264
error message i am getting


the log
Code:
2021-12-01 22:33:40.959 T:11137    INFO <general>: CActiveAESink::OpenSink - initialize sink
2021-12-01 22:33:40.961 T:11137    INFO <general>: PulseAudio: Opened device Default in pcm mode with Buffersize 150 ms Periodsize 50 ms
2021-12-01 22:33:42.936 T:11175    INFO <general>: initializing python engine.
2021-12-01 22:34:03.608 T:11175    INFO <general>: CPythonInvoker(2, /home/milomak/.kodi/addons/plugin.video.dstv.now/default.py): script successfully run
2021-12-01 22:34:03.609 T:11123    INFO <general>: VideoPlayer::OpenFile: plugin://plugin.video.dstv.now/?_=play_channel&_play=1&id=TS2&_is_live=1&_noresume=.pvr
2021-12-01 22:34:03.609 T:12093    INFO <general>: Creating InputStream
2021-12-01 22:34:03.609 T:12093    INFO <general>: AddOnLog: inputstream.adaptive: SetVideoResolution (1920 x 1080)
2021-12-01 22:34:08.976 T:12093    INFO <general>: AddOnLog: inputstream.adaptive: Successfully parsed manifest file. #Periods: 1, #Streams in first period: 3, Type: live, Download speed: 79441004.2002 Bytes/s
2021-12-01 22:34:09.322 T:12093   ERROR <general>: CCurlFile::FillBuffer - Failed: HTTP returned error 400
2021-12-01 22:34:09.322 T:12093   ERROR <general>: CCurlFile::Open failed with code 400 for http://127.0.0.1:51627/https://license.dstv.com/widevine/getLicense?CrmId=afl&AccountId=afl&ContentId=TS2&SessionId=4D7792578B6808C9&Ticket=1BB3967173435423:
                                                
2021-12-01 22:34:09.322 T:12093   ERROR <general>: AddOnLog: inputstream.adaptive: License server returned failure
2021-12-01 22:34:09.322 T:12093   ERROR <general>: AddOnLog: inputstream.adaptive: License update not successful (no keys)
2021-12-01 22:34:09.337 T:12093   ERROR <general>: AddOnLog: inputstream.adaptive: Initialize failed (SingleSampleDecrypter)
2021-12-01 22:34:09.340 T:12093   ERROR <general>: CVideoPlayer::OpenInputStream - error opening [plugin://plugin.video.dstv.now/?_=play_channel&_play=1&id=TS2&_is_live=1&_noresume=.pvr]
2021-12-01 22:34:09.340 T:12093    INFO <general>: CVideoPlayer::OnExit()
2021-12-01 22:34:09.340 T:12093    INFO <general>: ADDON: Dll Destroyed - InputStream Adaptive
2021-12-01 22:34:09.376 T:11123    INFO <general>: CVideoPlayer::CloseFile()
2021-12-01 22:34:09.378 T:11123    INFO <general>: VideoPlayer: waiting for threads to exit
2021-12-01 22:34:09.378 T:11123    INFO <general>: VideoPlayer: finished waiting

was working a day or two ago

debian sid and kodi 19.3

edit - is dstv now counting the browser towards the streaming limit?
Same, don't think it is a browser limit issue.
 

Dimpie (COMPUTEK)

Executive Member
Joined
Apr 7, 2009
Messages
8,860
<>

edit - is dstv now counting the browser towards the streaming limit?

They can't ... cause you need to be logged into DSTV on a browser to link your other 4 devices ... so if the browser is detected as a viewing source, how must you add a 4th hardware device :unsure:
 

joshuatree

Expert Member
Joined
Jul 2, 2012
Messages
2,338
How do one let the original channel numbers show in the TV guide?

Mine shows 1-150 now. I must have unwillingly set something somewhere in IPTV merge.
 

Dimpie (COMPUTEK)

Executive Member
Joined
Apr 7, 2009
Messages
8,860
Settings --> PVR & Live TV --> General --> Use channel numbers from backend

This is not working for me anymore ... even after I cleared data, it still starts from channel 1 :confused:


EDIT: ok, fixed it by deleting and re-adding the playlist :thumbsup:
 
Last edited:

chewiesw

Expert Member
Joined
Jul 14, 2014
Messages
2,021
HNY - is there any tricks I need to know about when using a VPN and this addon? I am getting a geolocation IP error. I don't get the error when using laptop/chrome and a VPN.
 

cpu.

Executive Member
Joined
Jun 23, 2010
Messages
5,133
HNY - is there any tricks I need to know about when using a VPN and this addon? I am getting a geolocation IP error. I don't get the error when using laptop/chrome and a VPN.
What VPN? Most have an option to exclude apps you want to bypass. You need to add Kodi to that list.
 
Top