process.android.media has stopped working

bromster

Expert Member
Joined
Nov 2, 2012
Messages
4,531
Hi all,

I need help with the above error please. I have an old S5. The error keeps popping up on the screen and the music player/gallery is acting up.

Things I have tried to no avail:

1) Removed SD Card.
2) Wiped Cache Partition using CWM Recovery
3) Wiped Dalvik Cache using CWM Recovery
4) Factory Reset using CWM Recovery

It's still doing it. I was going to flash a new ROM, but the phone won't detect an SD card even in recovery now. So I just did a factory reset to see if there was some buggy setting somewhere. Message is still popping up after a cleanish install.

Starting to suspect something wrong with the phone's internal memory? Any thoughts?

Might be time for that Xiaomi...
 

eg2505

Honorary Master
Joined
Mar 12, 2008
Messages
17,276
root&rom install?

might work if you loaded linage OS mod on the phone,

all samsungs after a certain time do this, act weird with seemingly no cause.
 

bromster

Expert Member
Joined
Nov 2, 2012
Messages
4,531
I'll have to see if it settles down enough to allow me to copy the rom zip file onto the phone. For some reason, the SD card is not showing up in recovery.
 

eg2505

Honorary Master
Joined
Mar 12, 2008
Messages
17,276
if I remeber what I did on my galaxy pocket,

copied the rom zip to my internal memory and used CWN on that, worked quicker for me last time,

as I remeber my SD card wasnt even showing up.
 

bromster

Expert Member
Joined
Nov 2, 2012
Messages
4,531
Update:

SD card wouldn't detect in Clockworkmod, so I flashed the rom from phone memory. File was invalid despite valid checksum test.

Phone wouldn't boot to anything.

Downloaded Odin and Stock Android 6.0 from Sammobile.

Flashed Stock ROM via Odin.

Works fine again. Better than ever in fact. Thanks for the input guys. I was starting to panic there a little.
 
Top