Telkom LIT Android media box - Tips/Tricks/Apps thread

Ryan Innes

Senior Member
Joined
Nov 30, 2011
Messages
577
My LIT box just starting rebooting itself today, was working fine this morning and now it starts up, sits on the home screen for half a minute the reboots.

Have done a factory reset, hopefully that helps
 

Icemanbrfc

Honorary Master
Joined
Jul 28, 2011
Messages
16,454
I've had plenty of freezes, reboots, no sound etc lately. Anybody have similar issues? Is the Litbox expected to receive by further software updates?
 

digitalis

Well-Known Member
Joined
Oct 27, 2013
Messages
148
Anybody got the DSTV Now app working? My one just tells me to enter a code to sign-in at now.dstv.com/tv. I do that but nothing happens. :-(
 

shearder

Senior Member
Joined
Aug 22, 2007
Messages
789
Dstv now is hammered. Utilisation is the problem they cant cater for all the connections
 

digitalis

Well-Known Member
Joined
Oct 27, 2013
Messages
148
Ok. The dstv live chat guy says the problem is with my LIT. Truth is I've never got it working properly. I can cast from my phone but the connection keeps breaking.
 

deesef

Expert Member
Joined
Mar 3, 2017
Messages
1,006
Ok. The dstv live chat guy says the problem is with my LIT. Truth is I've never got it working properly. I can cast from my phone but the connection keeps breaking.
The dstv guy is talking crap. I had the same issue. It took me 3 days of back and fro before they eventually escalated the matter to their back office tech staff. The back office guys did it out quickly. There was some obscure flag set on my account that was preventing the lit box from logging in on their krapie system.

One of the dumb dstv chat people asked l asked if my internet is on. That while on an online chat!
 

rodga

Executive Member
Joined
May 9, 2007
Messages
9,744
Go to the dstv forums and ask on one of the threads. They will be able to help.
 

BaTouSai

Well-Known Member
Joined
Apr 14, 2010
Messages
402
Hi anyone else struggling with battery life on the included IR remote? My batteries lasts like two weeks. Is there any fix or another remote that will work on this device?
 

elf_lord_ZC5

Executive Member
Joined
Jan 3, 2010
Messages
5,968
Hi anyone else struggling with battery life on the included IR remote? My batteries lasts like two weeks. Is there any fix or another remote that will work on this device?
No problems, after I stopped using China Town batteries.
 

koos

Well-Known Member
Joined
Aug 10, 2003
Messages
193
Hi anyone else struggling with battery life on the included IR remote? My batteries lasts like two weeks. Is there any fix or another remote that will work on this device?
I have two LIT Boxes, had the same problem with my older model LIT, no problems with the second more recent model. I used the newer model's remote to program a Logitech universal remote and it is perfect now
 
Top