Facebook   Twitter    YouTube    RSS Feed    Android App    iPhone and iPad App     BlackBerry App    
Subscribe to Newsletter



Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 15 of 16

Thread: Vodacom Down?

  1. #1
    Hobbit Peder's Avatar
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Pretoria South Africa
    Posts
    8,842
    Blog Entries
    1

    Default Vodacom Down?

    Hi guys

    Is anyone experiencing problems with vodacom?

    I can't get ANY service at all i was busy and suddenly nothing...

    i did restart my phone and i know there are about 3 towers i connect to around the house so i have checked if its not a specific tower...

    Peder
    www.houseofmyglory.com
    I only use Ozone Friendly Language

  2. #2
    Hobbit Peder's Avatar
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Pretoria South Africa
    Posts
    8,842
    Blog Entries
    1

    Default

    okay now its back... what happened??
    www.houseofmyglory.com
    I only use Ozone Friendly Language

  3. #3
    Paramedic gdiza's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Vredehoek, Cape Town
    Posts
    18,561
    Blog Entries
    6

    Default

    I'm in Stellenbosch, CPT and it's fine... just made 2 calls.

  4. #4
    Hobbit Peder's Avatar
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Pretoria South Africa
    Posts
    8,842
    Blog Entries
    1

    Default

    seems the towers around me are offline
    www.houseofmyglory.com
    I only use Ozone Friendly Language

  5. #5
    Paramedic gdiza's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Vredehoek, Cape Town
    Posts
    18,561
    Blog Entries
    6

    Default

    Maintenance?

  6. #6

    Default

    I'm in Alberton, Gauteng and Vodacom is being absolute **** today, I've had 6 disconnects in the 45 mins I've been online and during that time I was able to stay connected, it spent about 25 minutes hanging. WTF Vodacom? Work for a change why don't you?

  7. #7
    Hobbit Peder's Avatar
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Pretoria South Africa
    Posts
    8,842
    Blog Entries
    1

    Default

    Quote Originally Posted by gdiza View Post
    Maintenance?
    two or three towers at once?

    Improbable...
    www.houseofmyglory.com
    I only use Ozone Friendly Language

  8. #8
    Hobbit Peder's Avatar
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Pretoria South Africa
    Posts
    8,842
    Blog Entries
    1

    Default

    seems to be back online for now...
    www.houseofmyglory.com
    I only use Ozone Friendly Language

  9. #9
    Master
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Upper Highway area, Durban
    Posts
    590

    Default

    Quote Originally Posted by Peder View Post
    Hi guys

    Is anyone experiencing problems with vodacom?

    I can't get ANY service at all i was busy and suddenly nothing...

    i did restart my phone and i know there are about 3 towers i connect to around the house so i have checked if its not a specific tower...

    Peder
    Kloof / Forresthills area of Durban, nothing working..........sorry, thats wrong, a few kb's worth every 10 minutes or so.
    garyb01

    Bravely facing the R.W.E. (Real world Experience), because after the pride comes the...

  10. #10

    Default

    My problem is that even with a full signal and all diverts cancelled no calls reach my phone.

    I played around and finally found that this is only on 3G (UMTS). Everything is fine if my phone is on 2G (GSM). On 3G I can only receive calls while I have an active call. Else it just goes to voice mail or in case of all diverts cancelled "The subscriber you have dialed is unavailable, please try again after migration from Vodacom".

    This is in Stellenbosch only, I use the gholf course tower.

    Today it seems that SMS won't go through but voice calls do. Sometimes it is just fine also, so this is an intermittent thing.
    You can do something for love, you can do something for money, but there is nothing quite so satisfying as doing something out of spite - Jeremy Clarkson, 1991

  11. #11

    Default

    UPDATE : Problem is back again, no voice calls come through when I am on 3G.

    I tried already with 2 sims now.

    I tried two different phones also.

    My co-workers also have this problem when their phones are on UMTS.
    You can do something for love, you can do something for money, but there is nothing quite so satisfying as doing something out of spite - Jeremy Clarkson, 1991

  12. #12
    Vodacom Representative
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    (mostly) Plattekloof, Cape Town
    Posts
    12,066

    Default

    Quote Originally Posted by Rouxenator View Post
    UPDATE : Problem is back again, no voice calls come through when I am on 3G.

    I tried already with 2 sims now.

    I tried two different phones also.

    My co-workers also have this problem when their phones are on UMTS.
    Those damn unreliable Nokia's again. I've got no problem on my 3G iPhone.

    Will report it, thanks. Around when did this start.

  13. #13

    Default

    Quote Originally Posted by vodacom3g View Post
    Those damn unreliable Nokia's again. I've got no problem on my 3G iPhone.

    Will report it, thanks. Around when did this start.
    It started on Monday and I have seen the same thing on a Sony Ericsson type phone that is also in my office. I work mainly with professionals so no one here has a Motorola or iPhone.
    You can do something for love, you can do something for money, but there is nothing quite so satisfying as doing something out of spite - Jeremy Clarkson, 1991

  14. #14
    Vodacom Representative
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    (mostly) Plattekloof, Cape Town
    Posts
    12,066

    Default

    Quote Originally Posted by Rouxenator View Post
    It started on Monday and I have seen the same thing on a Sony Ericsson type phone that is also in my office. I work mainly with professionals so no one here has a Motorola or iPhone.
    You're right, not really seen a *professional* with an iPhone. The pimps apparently don't approve.

    Must be a local 3G problem. I'll let the radio guys know.

  15. #15
    Super Grandmaster ginggs's Avatar
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Good-w00t! Cape Town
    Posts
    9,178

    Default

    Quote Originally Posted by gdiza View Post
    Maintenance?
    They prefer to use the term "upgrade".
    The tower at N1 City got "upgraded" so many times this winter it's now at 100Mbps!
    Quote Originally Posted by Rouxenator View Post
    I work mainly with professionals so no one here has a Motorola or iPhone.
    ROFL!

Page 1 of 2 1 2 LastLast

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •