Facebook   Twitter    YouTube    RSS Feed    Android App    iPhone and iPad App     BlackBerry App    
Subscribe to Newsletter



Page 1 of 4 1 234 LastLast
Results 1 to 15 of 57

Thread: 504 Gateway Timeout when accessing Google

  1. #1

    Default 504 Gateway Timeout when accessing Google

    I keep getting a 504 Gateway Timeout error when I try to access Google (www.google.co.za). I have had the same problem yesterday, but I first thought it was just some error on Google itself. Other sites was working, if just slowly.

    I tried just now to access Google again, but it fails again. GMail and other sites (local and international) works fine. I was able to access Google from work today. I can also access Google through my cellphone.

    While not critical, it is very annoying, since Google is my main search engine to use.

    I live in Mill Hills, Bryanston. I am using an E220 modem on Windows XP SP2.

    Does anyone know what is wrong or are experiencing the same problems?

  2. #2
    Grandmaster
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Richmond, KZN
    Posts
    1,894

    Default

    all good this side Pietermartizburg & Vryheid
    Who cares?

  3. #3

    Default

    I'm having the same issue with my 3G and I'm in Alberton. Not sure the exact details, but it's a usb modem on Vista.

    Having trouble accessing gmail and a few other sites as well.

  4. #4

    Default

    I've been having this problem too, and the net is been very slow, sometimes disconnecting
    PhoneRPT.com - Mobile Tech News

    Viva o Sporting, viva Portugal!

  5. #5

    Default

    vodacom in PTA-east just had a couple of total outages on this side .....

  6. #6
    Master
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Schoemansville, Hartbeespoort (ex Zambian)
    Posts
    553

    Default

    I have a serious issue with this in Northern Cape area. Everyone keeps blaming their modems, 3G cards, etc. I'm getting too many nuisance calls for modem replacement when Vodacum is actually the bloody culprit!
    Eish!

  7. #7

    Default

    Does anyone know of a solution to this 504 Gateway Timeout error, it's a little frustrating when all you get is this message...

    I'm using the E220 modem.. on vodacom...

  8. #8
    Vodacom Representative
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    (mostly) Plattekloof, Cape Town
    Posts
    12,066

    Default

    When did this error start? Now recently?

  9. #9

    Default

    Quote Originally Posted by vodacom3g View Post
    When did this error start? Now recently?
    Wednesday (11th) was the first time I saw this. I was able to do Google searches on Sunday (8th).

    I wasn't searching a lot lately, so it might have been earlier this week.

  10. #10
    Vodacom Representative
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    (mostly) Plattekloof, Cape Town
    Posts
    12,066

    Default

    Quote Originally Posted by Endev8003 View Post
    Wednesday (11th) was the first time I saw this. I was able to do Google searches on Sunday (8th).

    I wasn't searching a lot lately, so it might have been earlier this week.
    Tx, anyone else?

  11. #11

    Default

    mine is doing the same thing. can get onto some sitess but google, gmail and all the google services are down. since about the 11th also. im in edenvale in jhb.
    PLEASE SORT THIS OUT VODACOM. im so sick of paying you so much for your useless service

  12. #12

    Default

    a tip for anyone who is having the same trouble with gmail.
    i can get to the log in page, but when i log in i get a 504 error.

    to access gmail go to www.gmail.com, log in, and while the page is loading (which it never will), wait a few seconds then open another tab or 2 with www.gmail.com.
    this will load gmail, mail will be working, but chat and some other features won't.

    to fix this, open another tab (while your gmail.com one is still open) with
    https://www.mail.google.com/mail/
    this one will be fully working gmail, with chat and all

    easy hey!

  13. #13

    Default

    Quote Originally Posted by vodacom3g View Post
    Tx, anyone else?
    Same here google and gmail problems since the 11th. I'm using the E220 and a prepaid sim.

  14. #14
    Vodacom Representative
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    (mostly) Plattekloof, Cape Town
    Posts
    12,066

    Default

    OK thanks, on it.

  15. #15

    Default

    Experiencing the same, connecting from Germiston <<--- if that helps

Page 1 of 4 1 234 LastLast

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •